reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zobacz załącznik 388320

Tylko takie udało mi się samej zrobić bo z samowyzwalacza wychodziły jakieś zamazane.

Ael chyba miałaś rację, bo raz próbowałam zadzwonić do tej babki i nie odbierała i za chwilę sama zadzwoniła na swój koszt, a potem jeszcze raz czy wysłałam jej już adres...

No widzisz to samo za siebie mówi. Fakt, że oddzwoniła, bo pewnie chciała sprzedać fotelik.

A spodnie super, ale mnie rozbroił pies! Normalnie mistrz drugiego planu :-D !!!

Ale ty masz małego brzusia !!! Fajne te spodenki :)

heh ja już tyle dziś zjadłam że nic więcej a jak będę chciała bijcie po łapkach :) za godzinę zmykam na serial :D teraz zerkam na inny :)

Żebyś wiedziała. Nawet nie wiem jak i kiedy się tam znalazła :-D

A w ogóle to teraz sobie uświadomiłam, że wydałam w tym miesiącu kupę kasy i muszę się troszkę opanować: fotelik samochodowy + spodnie + zestaw start. butelek + ręczniczek + pieluchy tetrowe i flanelowe = 420 zł :/ to jest nie możliwe, że parę rzeczy i tak się kasa rozpływa

Ostatnia edycja:
Magdalena ale masz malutki brzuszek :) mój tak wystrzelił że nie poznacie, najszybciej rośnie jak tatuś jest obok, róznica widoczna od razu :)
a takie spodniachy też mam, super wygodne
a do tej pory nosiłaś normalne???

Nie jest taki mały bo to zdjęcie takie dziwne, ni to z boku, ni to z przodu i chyba dlatego... właśnie, ze nie ma szans żebym się zmieściła w normalne ale akurat ost były takie upały, że nosiłam krótkie spodenki, kupiłam sobie przed wakacjami dwie pary takich niby zwykłych ale nie z gumka czy na guzik tylko takie luźne

A w ogóle to teraz sobie uświadomiłam, że wydałam w tym miesiącu kupę kasy i muszę się troszkę opanować: fotelik samochodowy + spodnie + zestaw start. butelek + ręczniczek + pieluchy tetrowe i flanelowe = 420 zł :/ to jest nie możliwe, że parę rzeczy i tak się kasa rozpływa

Kochanie ja wydałam ponad 1200 zł w kilka dni, to co ja mam powiedzieć...i nie wszystko kupiłam :p
Ale mam wszystko co najpotrzebniejsze.

mój tak wystrzelił że nie poznacie,

No nie poznamy jak w końcu nie pokażesz :p

Madziu śliczny brzuszek, widać już gdzie masz macicę :-)

reklama
Do góry