reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena w sklepie z ciuchami ciążowymi! Normalnie jak je nałożyłam to się zakochałam mimo, że brzuszek mam malutki! :-D
P1060345.JPG

Donia nie gadaj głupot tylko wstawiaj!!!! Najpierw smaka narobiłaś a teraz co?

Poobserwuj swój brzuszek z boku, będą widoczne takie małe delikatne długie kreski, to właśnie to.
czyżby chodziło o te zgięcia widoczne na zdjęciu??

Fifka no Twoje też super, ja właśnie oglądałam w sklepie ciążowym gdzie kobieta dała mi kilka wskazówek. |Przede wszystkim jeśli kupuje się spodnie przed ukończeniem 5 miesiąca to jak je założyć powinnaś móc jeszcze włożyć rękę do nogawki przy biodrze i to oczywiście, że jak usiądziesz to nic nie może Cie gnieść. Ale niestety w tym sklepie były tylko z prostymi nogawkami a ja chciałam rurki więc kupiłam w H&M

Fifka super te spodniachy
ja się troszkę obkupiłam w Brukselce ale chyba zajdę do jakiegoś szmaciaka :)
a zdjęcie? sorry ale nie chce mi się robić, może jutro :-p

Witam wieczorową porą,

gratulacje dla nowych fasolek :-) i witam nowe straczki :-)))

Donia ja jutro czekam na brzuszek :-*

Donia to jutro! Trzymamy za słowo!!

Magdalena ja nie chciałam właśnie rurek... ja nawet i bez ciąży wole proste spodnie... Te są dość obcisłe ale mam jeszcze dwie pary takch szerszych na końcowe miesiące ciąży - dostałam od koleżanki. Na razie są na mnie mocno za luźne w brzuchu. (choć mam nadzieję że tak mocno nie utyje i te też będą dobre)

reklama
Donia, przystojniak piszę, z M. dobrze :-) nie jest tak jak było ( i tak chyba już nie będzie, jak dawniej) ale powoli wracam do rzeczywistości :-p

Do góry