reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam się wieczorową porą:-D

Neciuszka słońce, to o mnie chodziło? :-D jestem jestem, co dokładnie Ci dolega?
Dagne dobrze, że już ok:tak:
Martocha ze staraczek ja jeszcze jestem:-p
ma_gdalena gratuluję potwierdzonego syna:-D chowajcie się zdrowo:tak:
Ael a jakiego ładnego masz avatarka:-D pokazuj, co masz do pokazania:-p
Sil gratuluję studniówki:tak: to gdzie na wodę z soczkiem? :-D

No przecież że o ciebie :) moje kłaczki takie pierzaste są i suchawe ostatnio polecisz coś żeby je odżywić? a poza tym to dziś mi wielki głód dolega ;)

Właśnie Ael!! Piękne zdjęcie! Na początku Ciebie nie poznałam XD

Dajesz fotki!!!!

Zdjęcie jak staaare jak świat, nie pamiętam kiedy je robiłam, czy 5 czy 6 lat temu, więc patrzta kobito jak było się młodym to jakim się ładnym było, a nie to co teraz XD
Fotki dam później bo muszę moich chorym facetem się zająć, przyjechał ze strasznym bólem głowy.

No Ael zawsze trzeba mieć na kogo zwalić :-p
to rób i pokazuj, ja Wam mogę jeszcze pokazać moje gacie ciążowe :p

No tak i ciocia Asia nadaje się do zwalenia winy :p ehhh...
Pokazuj te gaciowe!

No przecież że o ciebie :) moje kłaczki takie pierzaste są i suchawe ostatnio polecisz coś żeby je odżywić? a poza tym to dziś mi wielki głód dolega ;)

Wiesz kochana, ja zakupiłam taką maseczkę na allegro, Kallos z niebieską etykietą, mleczna maseczka, genialna, na moje dopiero suche i zniszczone kłaki działa cuda. Już dawno tak odżywionych i tak dobrze wyglądających nie miałam. A litr tej maseczki kosztuje ok 13 zł wraz z przesyłką. Naprawdę Ci polecam. Masz tu link na allegro KALLOS CREMA AL LATTE maska mleczna 1000 ml (1804907897) - Aukcje internetowe Allegro nawet znalazłam taką aukcje gdzie litr kosztuje 10 zł jedyne :-)

Zobacz załącznik 388320

Tylko takie udało mi się samej zrobić bo z samowyzwalacza wychodziły jakieś zamazane.

Ael chyba miałaś rację, bo raz próbowałam zadzwonić do tej babki i nie odbierała i za chwilę sama zadzwoniła na swój koszt, a potem jeszcze raz czy wysłałam jej już adres...

reklama
To może danio metoda na głoda:-D
a co do włosów płukanka z tłustego mleka przed każdym myciem:tak: bądź też ampułki regeneracyjne, bądź jak Ael dużo i często masek i odżywek na włosy;-)

Do góry