reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
dobranoc mijenka ja 1 odcinek obejrzalam i zapodaje drugi ;-)
ael ale sie ciesze ;-) juz na sama mysl najpierw ta kochana pani z ciuszkmi potem dzwoni wieczorkiem ze ma tea wozek dla mnie i w piatek bede go miec ;-) tylko musze fotelik kupic i adaptery ;-)
a i do tego9 ty kochana z ciuszkami ;-)
ael ale sie ciesze ;-) juz na sama mysl najpierw ta kochana pani z ciuszkmi potem dzwoni wieczorkiem ze ma tea wozek dla mnie i w piatek bede go miec ;-) tylko musze fotelik kupic i adaptery ;-)
dobranoc mijenka ja 1 odcinek obejrzalam i zapodaje drugi ;-)
Oj kobito bo mi się jeszcze rozczulisz
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
mi 2 asystentka powiedziala ze widzi po mnie ze sie juz doczekac nie moge dziecka;-) wiec chyba cos w tym jest no niedlugo napewno zobaczysz swojego wiktorka ;-)
ja zmykam spac wiec milej nocy kochana :* i kolorowych snow wiktorku ciocia zyczy ;-)
ja zmykam spac wiec milej nocy kochana :* i kolorowych snow wiktorku ciocia zyczy ;-)
mi 2 asystentka powiedziala ze widzi po mnie ze sie juz doczekac nie moge dziecka;-) wiec chyba cos w tym jest no niedlugo napewno zobaczysz swojego wiktorka ;-)
Dobranoc słońce moje :* Wysypiaj się dla maleństwa :-)
miq
Fanka BB :)
Witam wszystkie oczekujące kobietki
Przyszedł czas, że i ja do Was dołączyłam. U mnie to zupełny początek, zarazem jestem szczęśliwa, że postanowiliśmy starać się o potomstwo a z drugiej strony przerażona jak to będzie. Dokładnie 01.09 dostałam okres (łatwo będzie liczyć) to zaledwie 3 dzień od odstawienia tabletek. Teraz uczę się obserwowania siebie, zobaczymy jak to będzie. Dziś kiepsko się czułam, tabletki brałam przez 5 lat, więc to pewnie efekty odstawienia;/
Pozdrawiam
Przyszedł czas, że i ja do Was dołączyłam. U mnie to zupełny początek, zarazem jestem szczęśliwa, że postanowiliśmy starać się o potomstwo a z drugiej strony przerażona jak to będzie. Dokładnie 01.09 dostałam okres (łatwo będzie liczyć) to zaledwie 3 dzień od odstawienia tabletek. Teraz uczę się obserwowania siebie, zobaczymy jak to będzie. Dziś kiepsko się czułam, tabletki brałam przez 5 lat, więc to pewnie efekty odstawienia;/
Pozdrawiam
Witam wszystkie oczekujące kobietki
Pozdrawiam
Witam serdecznie nową staraczkę w naszych skromnych progach i życzę szybkiego zafasolkowania.
Mogłaś odczuć efekty odstawienia tabletek, w końcu 10 lat robi jednak swoje, teraz tylko musisz uzbroić się cierpliwość. Zero spinki, zero planowania, pełen luz i spontan to najlepsze co może pomóc podczas starań.
Wstawać dziewczęta już już! Mojego do pracy odprawię i idę oglądać seriale hihi

reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Hej, hej, hello :-)
Witam się z rańca, ja już tyram :-)
Nie chce mi się, ale niestety tyrać trzeba;-)
Witam się z rańca, ja już tyram :-)
Nie chce mi się, ale niestety tyrać trzeba;-)
Podziel się: