reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dobranoc mijenka ja 1 odcinek obejrzalam i zapodaje drugi ;-)

ael ale sie ciesze ;-) juz na sama mysl najpierw ta kochana pani z ciuszkmi potem dzwoni wieczorkiem ze ma tea wozek dla mnie i w piatek bede go miec ;-) tylko musze fotelik kupic i adaptery ;-)

a i do tego9 ty kochana z ciuszkami ;-)

dobranoc mijenka ja 1 odcinek obejrzalam i zapodaje drugi ;-)

ael ale sie ciesze ;-) juz na sama mysl najpierw ta kochana pani z ciuszkmi potem dzwoni wieczorkiem ze ma tea wozek dla mnie i w piatek bede go miec ;-) tylko musze fotelik kupic i adaptery ;-)

a i do tego9 ty kochana z ciuszkami ;-)

Oj kobito bo mi się jeszcze rozczulisz :p

chodze jak narkomanka ;-) usmiechnieta jak banan ;-) a jak ogladalam te ciuszki tio huhu instynkt mi sie maciezynski wlaczyl;-) jedynie mi plecy dokuczaja bo bola...

Mnie nogi bolą. Dziś to mi się płakać chciało, jak oglądałam te ciuszki które przyszły, bo stwierdziłam, że już chciałabym mieć mojego malucha w rękach.

mi 2 asystentka powiedziala ze widzi po mnie ze sie juz doczekac nie moge dziecka;-) wiec chyba cos w tym jest no niedlugo napewno zobaczysz swojego wiktorka ;-)

ja zmykam spac wiec milej nocy kochana :* i kolorowych snow wiktorku ciocia zyczy ;-)

mi 2 asystentka powiedziala ze widzi po mnie ze sie juz doczekac nie moge dziecka;-) wiec chyba cos w tym jest no niedlugo napewno zobaczysz swojego wiktorka ;-)

ja zmykam spac wiec milej nocy kochana :* i kolorowych snow wiktorku ciocia zyczy ;-)

Dobranoc słońce moje :* Wysypiaj się dla maleństwa :-)

Witam wszystkie oczekujące kobietki
Przyszedł czas, że i ja do Was dołączyłam. U mnie to zupełny początek, zarazem jestem szczęśliwa, że postanowiliśmy starać się o potomstwo a z drugiej strony przerażona jak to będzie. Dokładnie 01.09 dostałam okres (łatwo będzie liczyć) to zaledwie 3 dzień od odstawienia tabletek. Teraz uczę się obserwowania siebie, zobaczymy jak to będzie. Dziś kiepsko się czułam, tabletki brałam przez 5 lat, więc to pewnie efekty odstawienia;/
Pozdrawiam

Witam wszystkie oczekujące kobietki
Przyszedł czas, że i ja do Was dołączyłam. U mnie to zupełny początek, zarazem jestem szczęśliwa, że postanowiliśmy starać się o potomstwo a z drugiej strony przerażona jak to będzie. Dokładnie 01.09 dostałam okres (łatwo będzie liczyć) to zaledwie 3 dzień od odstawienia tabletek. Teraz uczę się obserwowania siebie, zobaczymy jak to będzie. Dziś kiepsko się czułam, tabletki brałam przez 5 lat, więc to pewnie efekty odstawienia;/
Pozdrawiam

Witam serdecznie nową staraczkę w naszych skromnych progach i życzę szybkiego zafasolkowania.
Mogłaś odczuć efekty odstawienia tabletek, w końcu 10 lat robi jednak swoje, teraz tylko musisz uzbroić się cierpliwość. Zero spinki, zero planowania, pełen luz i spontan to najlepsze co może pomóc podczas starań.

Wstawać dziewczęta już już! Mojego do pracy odprawię i idę oglądać seriale hihi :-D

reklama
Do góry