reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Super, bardzo się cieszę. Po raz setny ale jeszcze raz dziękuje, mam nadzieję, że będę miała okazję się odwdzięczyć

Nie ma za co :) ja już przeczytałam więc nówki nie dostałaś ;) a mnie miejsca nie zajmuje przynajmniej. Czekam na jeszcze porcję materiałów i biorę się za pisanie tego rozdziału.

Ja teraz dupek nie zdążył pomóc to może przy następnym ^^

Ael cmokam tulę się i co tylko :D zapatruję się przede wszystkim

reklama
mi się wydaje, ze kiedyś to tez łatwiej było zajść w ciąże bo : kobiety wczesniej decydowały się na dziecko, żywnośc była nie modyfikowana, komputerów nie było i komórek a wiadomo, że są bardziej szkodliwe

zaleciało mi wypowiedzią pana od zagrożeń ze studiów, który boi się wszystkiego, że nawet do herbaty nie dodaje cytryny tylko później ją zjada:-D

no Ael jest różnica:tak: pięknięty:-D

Ostatnia edycja:
lili82 tak samo pomyślałam, nie chcę już czekać, Skończyłam 28 lat to już najlepszy moment.Za miesiąc będę ciocią a mój brat jest młodszy ode mnie.
Dziewczyny co to znaczy jak piszecie o "dupku" albo fluidku?

Neciuszka ja trzymam jednak kciuki za ten cykl ;-) mam nadzieję, że nas użyczysz fotką testu z II kreseczkami - a kiedy masz właściwie ewentualne pierwszy dzień spodziewanej miesiączki??

Ael Cuuuuuuudnyyyyyyyy!!!!!!!!!!! Wydaje mi się, że ciut niżej teraz jest brzuszek... :-) ale ja się nie znam więc może się mylę.

Miq dupek to duphaston (czyli lek) a fluidki to nasze takie dobre "moce" wysyłane dla dziewczynek, żeby zafasolkowały szybciutko :-)

Ja czasami już mam problem z podniesieniem się z pozycji leżącej a w nocy z boku na bok zamiast się przewracać to się kulam :-D nie wiem co to będzie jak już będę miała taki tydzień jak Ty.... a podejrzewam, że zleci to szybciej niż mi się wydaje, tak jak ja miałam dopiero początek ciąży i cały czas patrzyłam na Twój suwaczek, ze ty już blisko 20...

reklama
miq ja tez już 28 lat mam skończone i uznałam, że najwyższa pora na dzieciaczka :tak:
a ja nie wiem co to są te fluidki i inne rzeczy bo ja nowa tutaj jestem i mało kumata w tych kwestiach:zawstydzona/y:

Do góry