reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
A ja chciałabym ważyć tyle ile teraz, bo wagę mam teraz idealną, wkońcu nie jestem chodzącym wieszakiem ;P ale nad brzuchem musze popracować, tylko nie mam weny, siły, czasu.. bu

A ja biegam od 3 dni,ćwiczę brzuszki,zrezygnowałam z masła,przerzuciłam się na ciemny chleb i mocno ograniczyłam słodycze. Ciekawe jak długo uda mi się wytrwać?:-);-)

ja stoje z waga w miejscu waże 65 kg nigdy przed ciaza tyle nie wazylam .....masakra jestem tłusta i kurde brzuch mam taki ,że az styd się pokazać....porażka;/

Julia ja mam 160 i ważę teraz 67 kilo też tyle nigdy nie ważyłam przed ciążą ważyłam 58 kilo a waga ani drgnie eh :/
Spring to życzę wytrwałości w postanowieniach :)

reklama
Julia, Patris ja Wam tylko napiszę tyle,że muszę schudnąć 20kg, więc z Wami jeszcze nie jest tak źle;-)

Do góry