reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A piertole go w sam łeb. Zdenerwował się, że zadzwoniłam i mu zwróciłam uwage. w dupie to mam. Już mi zdążył napisać ze mnie kocha i że zadzwoni potem. A ja nie wiem co mi się dzieje, całyu czas ryczę. ale to nie raczej hormony...to tęsknota i obawa

reklama
Dziureczko moja kochana... to wszystko na raz... i tesknota i obawa... i stres związany z nową sytuacją i hormony... masz prawo gorzej się czuć... kurcze w takiej sytuacji nie dobrze że jesteś sama... masz jakąś przyjaciółkę? Rodzinę w pobliżu? Musisz się nieco odłączyć od tego myślenia...

Co do chłopa to oni nie lubią jak im się zwraca uwagę... i często odbierają to jako krytykę dlatego się denerwują. Do chłopa trzeba otwarcie. "chcę do z tobą pogadać/potrzebuję twojej uwagi bo czuję się źle" polecam ci kochana książkę "mężczyźni pochodzą marsa a kobiety z wenus" zobaczysz ze poczujesz się lepiej.

Ja wiem ze teraz taka mądra jestem... bo mam w domu spokojną atmosferę... ale serio tak jest...

oj Dziureczko, przytul się <tulasek> i nie denerwuj, bo nie ma o co, chłop stworzenie prosta jak budowa cepa, żeby nie powiedzieć prostackie i czasem zachowuje się jak burak. A burak to burak, nie ma się czym przejmować ;-)
Mój Mąż też jakoś specjalnie nie ogarnia, ze jestem w ciąży i działam trochę na innych obrotach i niestety daje mi to do zrozumienia, ale przyjdzie kryska i wtedy się zdziwi :-)

Aj kochane nie przejmuje się tak bardzo. Fifka z tymi przyjaciółkami to wiesz jak jest. Napisałam smsa jednej, że nareszcie się udało to otrzymałam odp. cyt. " Aha, to fajnie. Bo my już wszyscy myśleliśmy, że psią mamą zostaniesz."

Dziewczyny.. zrobilam LH test.. i po 5 miutach testowa była delikatnie jaśniejsza, potem po jakieś minucie były równe. Po 10 minutach testowa zrobiła się trochę ciemniejsza niż druga..nie mam pojęcia jak to interpretować ;/.
Na wszelki wypadek trzeba się chyba poserduszkować ;p

. A ja nie wiem co mi się dzieje, całyu czas ryczę. ale to nie raczej hormony...to tęsknota i obawa

No kochanie odpowiedziałaś sobie na pytanie :-) Dobrze będzie.

Zafasolkuje, niskie ciśnienie mile widziane w ciąży i jest raczej regułą. Gdybyś miała wysokie skoki ciśnienia, albo coś z serduchem albo w późniejszej ciąży podejrzenie zatrucia ciążowego. Więc lepiej jakbyś miała te 113/60.

Ja dziś schodzę bo gorąc masakryczny, jeszcze mój nieludzko mnie wcześniej obudził...przed 9! Kto wstaje o tej porze w weekend?!?!

Dziurko... no fakt... guzik nie przyjaciółka... ja czasem sobie myślę ze tu na forum mam bardziej oddanych przyjaciół niż wokół siebie... :baffled:

Martocha bo test odczytuję się dopiero po 10 min... nie wcześniej nie później...

reklama
a tam przyjaciółka, ja zawsze byłam zdania, że na miano przyjaciółki to trzeba zapracować. Ale nie ważne. PAtrzcie co dostałam od dziewczyn z bliźniaków. Wyliczyłyśmy, że jak miałam @ 3.08 ale przeca monitoring wykazał, że owu była 22.08 to beta była robiona 18 dnia po owu. I ja tam przeskakuje norme.

Do góry