reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Ooooo no kolejne gratulacje i kolejne podziękowania dziewczynki...
Nala kochana 2 i pół roku staranek, 3 iui, mnóstwo clo
Nala kochana 2 i pół roku staranek, 3 iui, mnóstwo clo
nalaa
Fanka BB :)
Dziurko, tym wieksze szczescie i tym większe moje gratulacje :-) ehhh... tak sie ciesze, ze trafiłam na to forum... na poczatku myslalam, ze bedzie mi przykro jak bede sie dowiadywac ze ktorej z Was sie udalo, ale czuje tak wielkie szczescie, ze mozna, ze trzeba byc cierpliwym i że sie na prawde udaje, ze mam dzisiaj już tak dobry dzień ze szok, dzisiaj moge przenosic góry 
zafasolkujęodzaraz
powinnaś, ja robiłam testy przez 4 dni zawsze 13-16 dc.Dziewczyny..myslicie,ze powinnam dzisiaj zrobić test owulacyjny?
28dni
teoretycznie tempa ciagle podobna..ale dziś kłuje i tak 'drętwieje' mi jajnik z lewej strony..
Dzureczka, który to tydzień?
byłam zmierzyć ciśnienie i zauważam,że jest niskie i to jest norma od jakiegoś tygodnia. Czy tak się dzieje, że ciężarówką obniża się ciśnienie?
Ok znalazłam odpowiedź w google, jest niskie :-)
Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Zafasolkuję liczac od dnia @ to jakiś 4, 5. cholera wie
Powiem Wam dziewczyny, że już się zdążyłam dziś z mężem pokłócić. Powiedział mi, że mu juz dzien spie... Boże ja nie wiem co mam ze sobą zrobić
Powiem Wam dziewczyny, że już się zdążyłam dziś z mężem pokłócić. Powiedział mi, że mu juz dzien spie... Boże ja nie wiem co mam ze sobą zrobić
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
proste pozlacane z niebieskim oczkiem tylko nie wkrety
a możesz na wzór znaleźć jakiś obrazek na allegro lub google :-) będzie mi łatwiej i będę wiedzieć o jakie dokładnie chodzi
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Fifka: miejmy nadzieję,ze cała reszta dziewczyn zafasolkuje we wrześniu.. Kurcze..bardzo chciałabym w czerwcu rodzic..żeby było ładnie i pochodzić na spacerki..jeść lekkie smaczne jedzenie..owoce
I znak zodiaku 'rak' tez nie jest najgorszy ;p (moja mama urodziła się w czerwcu). Dziś zaczyna mnie jajnik kłuć..mam nadzieję,ze owulacja niedługo.. Brkuje mi dreszczyky emocji 'ze moge byc w ciazy'
![]()
Mój mąż jest rakiem i jest rodzony w lipcu. :-) Rak to bardzo dobry i rodzinny znak!

Zafasolkuję liczac od dnia @ to jakiś 4, 5. cholera wie
Boże Dziurko... :-( nie wiem co ci powiedzieć... pamiętasz jak pisałam ci że odkąd zaszłam to ze swoim kluce się co raz? Pamietasz jak mnie pocieszłaś, zeto stres związany z ciążą hormony itp. To myślę że u ciebie jest podobnie... plus to że gdzieś w sercu miałaś nadzieje na inną reakcję stąd rozczarowanie, złość... tule cie kochana... ty teraz masz sie nie denerwować... pamiętaj o tym...
reklama
zafasolkujęodzaraz
a o co się pokłóciłaś i dlaczego Ci tak powiedział?Zafasolkuję liczac od dnia @ to jakiś 4, 5. cholera wie
Podziel się: