Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powinnaś, ja robiłam testy przez 4 dni zawsze 13-16 dc.Dziewczyny..myslicie,ze powinnam dzisiaj zrobić test owulacyjny?
28dni
teoretycznie tempa ciagle podobna..ale dziś kłuje i tak 'drętwieje' mi jajnik z lewej strony..
proste pozlacane z niebieskim oczkiem tylko nie wkrety
Fifka: miejmy nadzieję,ze cała reszta dziewczyn zafasolkuje we wrześniu.. Kurcze..bardzo chciałabym w czerwcu rodzic..żeby było ładnie i pochodzić na spacerki..jeść lekkie smaczne jedzenie..owoce
I znak zodiaku 'rak' tez nie jest najgorszy ;p (moja mama urodziła się w czerwcu). Dziś zaczyna mnie jajnik kłuć..mam nadzieję,ze owulacja niedługo.. Brkuje mi dreszczyky emocji 'ze moge byc w ciazy'
![]()
Moje maleńko będzie pewnie wodnikiem. Zafasolkuję liczac od dnia @ to jakiś 4, 5. cholera wie
Powiem Wam dziewczyny, że już się zdążyłam dziś z mężem pokłócić. Powiedział mi, że mu juz dzien spie... Boże ja nie wiem co mam ze sobą zrobić
a o co się pokłóciłaś i dlaczego Ci tak powiedział?Zafasolkuję liczac od dnia @ to jakiś 4, 5. cholera wie
Powiem Wam dziewczyny, że już się zdążyłam dziś z mężem pokłócić. Powiedział mi, że mu juz dzien spie... Boże ja nie wiem co mam ze sobą zrobić