reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

A ja zawiedziona samym widowiskiem byłam bo tak jak uwielbiam box tak na tej walce się nudziałam. Była strasznie przewidywalna i bez rzadnych zwrotów "akcji" można powiedzieć. Tak czy inaczej szacun dla Adamka, że się tak długo utrzymał na nogach :tak:A Kliczko to po prostu mistrz i tyle.
Nocki mam juz teraz tez do bani. Tablety co 2h łykam więc budzik nastawiony. Tymek budzi nas o 6.00 codziennie i nie ma zmiłuj. Zapisaliśmy Go do przedszkola i teraz mam troszeczkę luzu od rana jak Go odwiozę, ale najchetniej to nie ruszała bym się z łózka bo tak mnie nawalaja plecy i inne części ciała. Nie będe marudziła bo wszystkie i tak to znacie.

reklama
My już po spacerze, w cieniu 30 stopni :dry: co za pogoda porąbana albo zimno jak cholera albo hitsa taka, że można zejść

mają do nas wpaść teście jupi :dry: ostatnio widziałam ich z początkiem lipca :-)

a u mnie towarzystwo śpi :-)

Atram nie przejmuj sie chcice na slodkie tez mam taka , ze porazka :/ tylko to bym mogla jesc , a reszta moze nie istniec !!
szok tym bardziej , ze ja nigdy slodkiego nie lubilam ... dobrze , ze to przy koncowce , bo jakby tak od poczatku bylo to z 30 kg bym miala na plusie hehe
tez jakas gorsza cere mam ... moze niewiele , ale jednak widze , ze sie zmienia na gorsze :( a bylo tak pieknie hehe

widze klub narzekacza dzisiaj hehe
chyba juz nie bedzie innaczej teraz :/

ja drzemke zaliczylam moj poszedl wlasnie po znajomych na dol ... boli mnie wszystko :/ i jakos checi na odwiedziny brak

Milka ja tesciowa widzialam ostatnio w maju tamtego roku :) i jakos nie tesknie hehe
ale pewnie przyjedzie po porodzie :/ juz zapowiedzialam , ze na max 3 dni

reklama
Do góry