reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Myślę, że na każde dziecko działa co innego i po prostu trzeba szukać leku, który pomoże w bólu brzuszka.

Bardzo sprawdziła się też suszarka. Wieczorami "suszyliśmy" dziewczyny non-stop.
A kolki minęły same. Kwestia czasu.

dokładnie to bardzo indywidualna sprawa,z tym ze jednak co do kropli i tego pozornie podbnego skladu to nie do konca tak jest ze wszystkie działaja tak samo....u nas rowniez po boboticu zero reakcji...
a suszarka naprawde rewelacja,w koncu po spaleniu dwoch sciagnelam sobie z netu i puszczalam z plyty;-)

Rabbit trzymam mocno kciuki:tak:

reklama
Witam pieknie!
Ja już chyba na stałe do Was zagoszczę jeśli pozwolicie. Właśnie wróciłam od gina, ze szpitala i beta 23 387. Z usg wynika, że dzieciaki około 4-tygodniowe. Lekarz widział tylko jedną owodnię i to mnie zmartwiło ale stwierdził, że to jeszcze wcześnie i że może się okazać że owodnie są dwie.
Rabbit nie znam ale trzymam mocno kciuki

a suszarka naprawde rewelacja,w koncu po spaleniu dwoch sciagnelam sobie z netu i puszczalam z plyty;-)

My co prawa suszarki nie spaliliśmy. Ale rachunki za prąd nas powaliły :eek:
Podczas ataków kolki nagrania z płyty nie pomagały. Żeby złagodzić bóle brzuszka potrzebny był jeszcze strumień ciepłego powietrza skierowany na brzuszek.

dziewczyny jestescie genialne... suszarki... nigdy bym nie wpadla, co prawda moja Julka nie miala kolek ale nigdty nie wiadomo...
ja mam tylko Infacol na kolki, wiem,ze nie jest super ale moze chociaz cos pomoze... ;)

Ewa gratulacje :)
Rabbit no chyba dzieci się nad tobą zlitowały ;-) Trzymam kciuki!!!!! :-)*

Moja mała na bóle brzuszka dostawała ESPUTICON na receptę i super się sprawdził. Ola miała refluks żołądkowy i chlustała pokarmem dopóki nie zaczęła siedzieć.

Karola chciałam ci powiedzieć że siostra mojego M przebiła wczoraj tą pannę od Ciebie ;-) Obudziła nas po 23 bo....nie mogła się do domu dostać, bo mąż i syn zasnęli ale....u niej wyobraźnia mocno pracuje i....zadzwoniła spanikowana że na pewno zatruli się czadem z kominka lub gazem i nawet debil jeden nie próbował sam drzwi otworzyć, bo bała się że coś wybuchnie albo i ona nie daj Boże się otruje. Chłopaki spali, no bo co mięli o 23 robić??? A ona wezwała pogotowie, policję i sąsiad jej drzwi pomógł wyważyć.....a mąż ...no cóż delikatnie mówiąc zdenerwował się na nią. Oj psycha jej całkiem padła. Kuźwa dobrze, że mojego M nie posłuchała i szyby nie wybiła...

reklama
Kasia mnie wyprzedzila :) wlasnie chcialam pisac ze Ania dzwonila, juz po cc, wymeczona troche ale szczesliwa :) czeka az dostanie do siebie dzieci :) jak tylko sie jeszcze odezwie to dam znac :)

Do góry