sivi
Fanka BB :)
o prosze. Tylko się na godzinke połozyłam zdrzemnac a tu już rabbit urodziła :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a w jaki sposób praliście wersalkę? bo też myślałam zeby naszą wypraćAle ja jej zazdroszcze!
U mnie pokoj duzy juz skonczony ,lacznie z pastowaniem podlog na kolanach i jedyne co mnie boli to krzyz.Ale tak normalnie.Cos mi sie zdaje ze ja to moge chodzic na rekach ,a i tak nic z przyspieszania nie wyjdzie.
Za to chalupa jak przed Bozym Narodzeniem wypucowana.
Nawet nie podejzewalam ze mam tak usyfiona wersalke,jak moj m ja wypral to normalnie woda czarna.Ale przynajmniej sie roztoczy pozbylismy.![]()
znam kobiety, które z rozwarciem śmigały do 42tc i jeszcze miały wywoływany poród![]()
u mnie cisnienie 80/47czuje sie zdechla i kawa musiala byc - nie mam jak odstawic kawy, naprawde..
Dziekuje wszystkim za zyczenia
Mi dzis strasznie niedobrze... takich nudnowsci nie mialam od pierwszego trymestru... I potwierdzily sie moje podejrzenia ze dzidzia sie znowu przkrecila... czekam na telefon z terminem USG na potwierdzenie pozycji... oj mam przczucie ze sie jednak na cesarce u mnie skonczy...
Ale ja jej zazdroszcze!
U mnie pokoj duzy juz skonczony ,lacznie z pastowaniem podlog na kolanach i jedyne co mnie boli to krzyz.Ale tak normalnie.Cos mi sie zdaje ze ja to moge chodzic na rekach ,a i tak nic z przyspieszania nie wyjdzie.
Za to chalupa jak przed Bozym Narodzeniem wypucowana.
Nawet nie podejzewalam ze mam tak usyfiona wersalke,jak moj m ja wypral to normalnie woda czarna.Ale przynajmniej sie roztoczy pozbylismy.![]()
wrocilam z przychodni, pierwszy dala mi najblizszy termin do jakiegokolwiek lekarza, czyli...... piatek o 16... paranoja