reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Ale ja jej zazdroszcze!
U mnie pokoj duzy juz skonczony ,lacznie z pastowaniem podlog na kolanach i jedyne co mnie boli to krzyz.Ale tak normalnie.Cos mi sie zdaje ze ja to moge chodzic na rekach ,a i tak nic z przyspieszania nie wyjdzie.
Za to chalupa jak przed Bozym Narodzeniem wypucowana.
Nawet nie podejzewalam ze mam tak usyfiona wersalke,jak moj m ja wypral to normalnie woda czarna.Ale przynajmniej sie roztoczy pozbylismy.:cool:

ja od pt zabieram sie za sprzatanie... nie chce nawet wyobrazac sobie co bedzie jak ja zaczne prac wersalke :-D

fajnie ze rabbit juz po, myslalam ze beda ja dluzej trzymac, a to jednak dzieci zadecydowaly

fajnie jej, czytałam, że ponoć w nocy odeszły jej częściowo wody czy jakoś tak dlatego pewnie ją cieli

karolina - no nieźle, że Ci się chcę tak zapierdzielać :-p

Ale ja jej zazdroszcze!
U mnie pokoj duzy juz skonczony ,lacznie z pastowaniem podlog na kolanach i jedyne co mnie boli to krzyz.Ale tak normalnie.Cos mi sie zdaje ze ja to moge chodzic na rekach ,a i tak nic z przyspieszania nie wyjdzie.
Nawet nie podejzewalam ze mam tak usyfiona wersalke,jak moj m ja wypral to normalnie woda czarna.Ale przynajmniej sie roztoczy pozbylismy.:cool:
a w jaki sposób praliście wersalkę? bo też myślałam zeby naszą wyprać

znam kobiety, które z rozwarciem śmigały do 42tc i jeszcze miały wywoływany poród :tak:

Łooo cholera, oby nie ja :no::-p:-D
A swoją drogą jak przy Milenie leżałam na patologii ciąży
to z kroplówą latała po korytarzu kobitka
2 tyg po terminie właśnie,
to była jej 4 ciąża i każdą jedną tak przenosiła i za każdym razem
tak straszliwie ją męczyli :-(

u mnie cisnienie 80/47 :szok: czuje sie zdechla i kawa musiala byc - nie mam jak odstawic kawy, naprawde..

O kurna, nieźle :confused2:
ja też chyba se zrobię kawusię bo jeszcze nie piłam ...

Rudson trzymam za Was kciuki !!!

Zaprowadziłam Młodą do przedszkola i położyłam się
spowrotem do wyra bo jakaś słabiasta się czuję
no ale oczywiście teściowej to przeszkadzało że leże
i nic nie robie i musiała chociaż wejść mi do pokoju
powiedzieć że Ona wychodzi- byle tylko mnie obudziła
no więc nie zasnęłam ale poleniłam się aż do teraz :-D
jak mi tego brakowało :-D
obiad mam ze wczoraj to po co się męczyć :-p
postawie jedynie jakieś pranie i biorę się za resztę prasowania
bo już chcę wreszcie być obrobiona ...

Koleżanka chciała mi dać cały karton małych ubranek
ale grzecznie jej powiedziałam że nie potrzebuję,
mam nadzieję że się nie obraziła :sorry:
ale nie mam już siły więcej prać i prasować, chcę zrobić tą resztę
za którą i tak się m-c zabieram i mieć już spokój ...

Ostatnia edycja:
ja juz po jodze i SR :)
coraz ciezej sie ruszac i smiesznie sie cwiczy z brzucholem heh

maly diabel mi rosnie chyba ... rusza sie non stop i do tego nawala tak po pecherzu i wszystkim na dole , ze az sie wczoraj z bolu poplakalam :( koszmar normalnie tak nisko juz siedzi i to juz przyjemne nie jest, bo boli okropnie jak sie rusza ...

u nas upal okropny ledwo zipie :/

kurcze Rabbit urodzila ?? wow super :)))

Dziekuje wszystkim za zyczenia :)

Mi dzis strasznie niedobrze... takich nudnowsci nie mialam od pierwszego trymestru... I potwierdzily sie moje podejrzenia ze dzidzia sie znowu przkrecila... czekam na telefon z terminem USG na potwierdzenie pozycji... oj mam przczucie ze sie jednak na cesarce u mnie skonczy...

kucze czyli jednak ... akrobate masz w brzuchu hehe
moze jeszcze sie przekreci ?? roznie bywa

Ale ja jej zazdroszcze!

a mietosilas suty ?? :-D
kurcze niezlego pawera masz :)

wrocilam z przychodni, pierwszy dala mi najblizszy termin do jakiegokolwiek lekarza, czyli...... piatek o 16... paranoja

to jeszcze nie tak zle jak piatek :)
pewnie to nic powaznego wiec glowa do gory !!

reklama
karolina - sprobuj sauny albo bardzo dlugiej goracej kapieli, posexowac sie .. nie przychodzi mi nic na mysl wiecej ze "sposobow" zaslyszanych :-)

Do góry