reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Mari - dobrze, że dałas znać..kuruj się, odpoczywaj i wracaj do nas:-)
Kota - Mła dobrze pisze, praca nie jest aż tak ważna, jak Ty i Kubuś!!!!uważaj na siebie i wrzuć bieg mniej:tak:
Majeczka - wykopy ziemniaków???:szok::wściekła/y: Ty też uważaj na siebie kochana!!! No i współczuję śmierci cioci..:-(
Pyszczek - niezła przygoda. Co za d...ki...:wściekła/y:.

Wrócił mój Seba i wziął Marysię na pole, mogę chwilę odetchnąć od jej jęczenia..żeby ten katar jej szybko minął:-(

reklama
Witajcie Grudnióweczki,

Wstałam o 12.00 pojechalam z M na zakupy do Tesco i robilam porzadki w ciuszkach dla malego :-)wywnioskowalam ze bez sensu dawac zdjecia bo mam ich ponad 250szt od 0-3m , druga tura podobnie od 3-6m no i w góre zrobilam selekcje ale one sa takie sliczne ze mi szkoda odrzucac:-DStron by zabrakło na zdjecia:-Djeszcze mnie czeka pranie i prasowanie:szok::cool:Ledwo co zyje a jeszcze mi został karton:-)siorka tez mi dorzucila butelki ale wywnioskowalam ze takie piedolki sama kupie to sa jednak rzeczy do uzytku coodziennego .

Jutro mam Glukoze:wściekła/y::szok:biore pół cytryny i zaiwaniam:-D
Tez spróbuje wrzucic jakies foteczki na watku zamknietym przed ciaza:tak:
Ide dalej ukladac ciuszki:*

witam Mamusie

ja dopiero skończyła prasować!! 4 godz zleciały przy tym wszystkim a już jutro czeka mnie kolejna porcja... padam na twarz :-(
M zaraz rozpali mi grilla w ogrodzie i na kolację zjem świeżą rybkę z grilla bo sąsiadka podrzuciła!!
byłam dziś w nowym sklepie z art dziecięcymi który wynalazłam przez przypadek i mile się zaskoczyłam :szok:
ceny takie jak na allegro a nawet niektóre niższe i co najpiękniejsze mają model łóżeczka który chcę kupić i wóżek X landera XA w mom wymarzonym kolorze, fotelik REcaro taki jak chciałam i bazę izofix!! więc na bank kupię tam bo i z ewentualną gwarancją będzie łatwiej, nie będę musiała do Wawy wysyłać! w środę mam iść tam jeszcze raz, zostawić zaliczkę na wózek, żeby mi go nie wyprzedali i zamówić komodę do łóżeczka i inne pierdoły!!

a w piątek wesele i problem sukienki :wściekła/y: mierzyłam już kilka i jest problem bo nie dopinam się w biuście, 2 rozmiary większe robią swoje.
oby jakaś się jednak znalazła, bo na poprawiny to już idę na luzaka..

Phelania- powodzenia jutro, ja gdyby nie cytryna nie dała bym rady, wiec wciskaj ją ile wlezie i co pare łyczków:)

Mnie sporo nie bylo na bb, poniewaz wykorzystalam caly limit internetu, ale juz jest ok:) U nas winobranie, wiec jest chociaz okazja na miescie sie pokazac:))
Pozdrawiam Was:*

reklama
Do góry