reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie to nie :-p łaski bez..... Olivce dam :-))))))))

Ale się dzisiaj nastukałam.....aż mnie nadgarstki zaczęły pobolewać :eek:
Najważniejsze, że wszystko załatwiłam....no oprócz tego biustonosza :))) Zerknę na Allegro w jakiej są cenie. Szkoda mi trochę pieniędzy na ten stanik, bo przy Mańku to chyba miesiąc tylko używałam.

Ostatnia edycja:
reklama
made normalnie wywierasz psychologiczną presję na carolę !!!! :-D:-D:-D
Ja nie mam odpinanego do karmienia - mam tylko parę większych w szufladzie - 75 D :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Oj tam Kocurek.....
Olivka się buduje, dzieciątko w drodze, będzie miała jak znalazł ;))) W końcu 30 tuż tuż :-p

No fakt - a carolinee miała wykonać plan przed 30-tką :-) A wiele latek sobie teraz liczy????? Bo mam sygnaturki wyłączone...

No Olivka, to już prawie rzepkę skrobie :-)))))) W lutym roku przyszłego 29 będzie miała :))))

A właśnie....gdzie Ona się podziała ???

Ostatnia edycja:
made nie udawaj, że nie przeczytałaś, jakiego rozmiaru cyckonosze trzymam w szufladzie ;))))))))))))))))))))))

hahahahhaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D))))))))))) Koniec, załatwiłaś mnie, prześwietliłaś, zmiażdżyłaś jednym tekstem :-))))))) W życiu bym nie przypuszczała, ze miseczka D wywoła u mnie taki atak śmiechu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja tylko chciałam zakomunikować, że nie doszłam jeszcze do siebie :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
hahahahahahhahahahhahahahahha...!!!!! Ale aaaaale.... to nie powód do śmiechu wcale :-p - dokonałam czegoś niemożliwego - pokonałam bezkres dzielący A i D :-D:-D:-D

Nie no.....tak dyskretnie przeskoczyć dwie literki w alfabecie to nie lada wyczyn !!!! :-):-):-)
Kocurek !!!!! Zlituj się, bo urodzę :-D)))) hahhahahahaaaa

reklama
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha umieram ze śmiechu, Remek się na mnie patrzy jak na szaloną, a ja się śmieję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry