reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

haha chciałabym zobaczyc to golenie nóg między skurczami

Ja zdążyłam się ogolić tu i ówdzie, wymyłam, wysuszyłam i wyprostowałam włosy, makijaż lekki też zrobiłam, żeby się czuć komfortowo. Tata mnie odwoził na porodówkę bo mój był w pracy i umówiliśmy się z nim pod szpitalem. Wyglądało to tak, że ja jeszcze się robiłam a tata mnie poganiał. Wszystko chyba zależy od siły skurczów.

reklama
ja tez nie spakowana ;/ nawet koszuli karmiącej niekupiłam jeszcze
wrrr nie spieszy mi sie do szpitala -> w koncu cale wakacje u meża na neurochirurgii spędzilam więc mam dość szpitalnych ścian.
ciuszki poprane i wyprasowane w razie czego bede pakowanko last minute robiła.

monysia - moja teściowa jest taka sama anie razu nie zapytała czy czegoś nam dla młodej brakuję :dry: kij jej w bary :-) prosić się nie będę już nie mówiąc o tym, że na biednych nie trafiło :dry:

to i ja dalaczam do grupy gdzie tesciowa ma w tylku wszystko ::
szok jej pierwszy wnuk niby ukochanego syna , a nawet nie zapyta czy dajemy rade :/ kij jej w oko

No jasne! lepiej sobie czas zostawić na prysznic, makijaż, fryz ;-) a nie pakowanie torby!

dokladnie :)

I golenie nóg ;-)

pal licho z nogami , ale psioche trzeba ogarnac :)))

taaa... wiec ja musze byc umalowana, ogolona i wypachniona caly czas, bo polozna mowila ze jak tylko odejda mi wody to mam lezec i czekac na przyjazd karetki...:confused2: makijaz to dobry pomysl? nie chce zeby po mnie splynal...

Ja napewno nie bede sie ekstra malowac.Pozniej w wannie i pod prysznicem ze mnie splynie.
Najwazniejsze ze mam pazury zrobione i kuciapke wygolona.
A moze jeszcze high heels (czy jak to sie pisze)-Milka to propozycja dla ciebie zamiast klapek i bialych skarpet.

Ja zdążyłam się ogolić tu i ówdzie, wymyłam, wysuszyłam i wyprostowałam włosy, makijaż lekki też zrobiłam, żeby się czuć komfortowo. Tata mnie odwoził na porodówkę bo mój był w pracy i umówiliśmy się z nim pod szpitalem. Wyglądało to tak, że ja jeszcze się robiłam a tata mnie poganiał. Wszystko chyba zależy od siły skurczów.
niezłe :tak: chciałabym tak, najlepiej w nocy, mój by spał a ja bym się szykowała :-D

reklama
Do góry