reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Zamówiłam właśnie łózeczko i materacyk, dokładnie ten sam zestaw co Żabcia :)
czyli łóżeczko za 94zł
MEGA WYPRZEDAŻ - ŁÓŻECZKO TEAK - CENY PRODUCENTA (1817404183) - Aukcje internetowe Allegro
i materacyk Gryko-koko
Materac GRYKA PIANKA KOKOS - Danpol - 120/60/9 cm (1810849575) - Aukcje internetowe Allegro

Wieczorem zamówię od tego samego sprzedawcy jeszcze pościel bo chcę kupić taką 6-elementową (kołderka, poduszka, poszewki, prześcieradło i ochraniacz) ale zależy mi na konkretnym wzorku z misiami, a akurat skończyła się ta aukcja i Pan przez telefon powiedział, że do wieczora będzie wystawiona. Wiem, że w całości ta pościelka nie przyda się od razu, ale prędzej czy później poduszka i kołderka będzie potrzebna a tak to zamówię za jedną paczką i jedną opłatą za wysyłkę. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wszystko do mnie dotrze. :)

reklama
Phelania, łóżeczko śliczne, no i funkcja kołyski faktycznie się może przydać, ale o kółkach nie słyszałam niczego dobrego. Dużo osób je odpina po pierwszych kilku dniach. Ale to pewnie sprawa indywidualna :)

A nie można czasem dokupić płozy w razie czego?? chyba są takie standardowe w sprzedaży. Ja na razie nie kupuję, liczę na to że malutka będzie grzeczna jak jej mama :D ;p

nie wiem czy powinnam się już chwalić bo fizycznie tych rzeczy nie mam ale muszę poprawić sobie jakoś nastrój...
dziś byłam wpłacić zaliczkę na wózek :-) i będzie czekał na mnie w sklepie do grudnia, bo umówiłam się z właścicielem sklepu, że odbiorę go najpóźniej jak to możliwe, żeby mieć jak najdłużej gwarancję... A i cena niższa niż na allegro :szok: (choć w sumie i tak wysoka 2400zł)

mój wybór padł oczywiście na model X LANDER XA CARBON
xlander carbon.jpg

fotelik samochodowy RECARO YOUNG PROFI PLUS kolor APSHALT GREY z bazą ISOFIX + ADAPTERY
recaro a-g.jpg

a w gratisie dostałam torbę x lander
x lander torba.jpg

oczywiście to tego cały osprzęt- folie p/deszczowe, moskitierka, osłonka na nóżki, wkładka redukcyjna i inne...

zamówiłam też łóżeczko i komodę z przewijakiem
wybór padł na łóżeczko KLUPŚ SAFARI ŻYRAFKA z szufladą kolor ecru- orzech i komoda
&#322;komoda klup&#347;.jpg

wow inka szaleństwo! :) Super zakupy! Wiesz, ja tez użytkuje x landera i podpisuje się pod "doskonałością" tego wózka rekami i nogami ;) I mebelki super!

reklama
Do góry