reklama

Robimy zakupy dla maluszka

27012 - powiem Ci, że ja też nie widziałam takiej wanienki jeszcze, dopiero jak mi siostra z UK przywiozła, ale motyw niezły, może nawet zrezygnuję ze zwykłej wanienki :) zobaczymy :) a łóżeczko kupiliśmy za zaoszczędzone pieniążki i wiem, że gdyby tak nie było, to rozpłynęłyby się na pierdoły. No prawie wszystko gotowe, ale powtarzam, gdyby nie pomoc siostry, to oj nie byłoby lekko :)

reklama
dagne wszystkie rzeczy prześliczne.

A ja na poprawę humorku zamówiłam dla Maleństwa łóżeczko i materac.

ł i do tego materac gryka pianka kokos 9 cm.

Teraz brakuje mi jeszcze kosmetyków, wózka, pościeli, ręczniczków no i rzeczy dla mnie bo nie mam nic kompletnie dla siebie =/

Żabcia - łóżeczko fajne, proste lubie takie rozwiązania:tak:
Jesli chodzi o twoja liste mam podobna (już wszystko sobie zapisalam w punktach) teraz tylko bedzie trzeba skreslac -to co sie kupiło:-D

To chyba jest dokładnie to samo łóżeczko, które ja chcę zamówić, wypatrzyłam na Allegro za 94zł! I od tego samego sprzedawcy jeszcze materac i pościel także za wszystko wyjdzie mi około 260zł, ale będę miała łóżeczko gotowe, tylko kłaść się i spać :)

Żabcia, mam nadzieję, że będziesz zadowolona z łóżeczka tak, jak ja ze swojego (mimo że są bardzo różne). Przynajmniej pewne jest, że ten sprzedawca łóżeczka naprawdę sprzedaje :))) Materac natomiast zamówiłam gdzie indziej, taniej nawet z przesyłką, ale nie ma takiego ładnego wzorka, jak Twój (dzisiaj go dostałam) :)
Aha, nie wiem, czy nieprzemakalna mata na materac tak naprawdę jest potrzebna, ale ja kupiłam razem z materacem. Co mówią doświadczone mamy o tym pomyśle? :)

No i oczywiście nie mogę przemilczeć szału podarunkowego Phelanii! Wygląda na to, że ubierzesz swoje maleństwo i jeszcze połowę okolicy :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry