reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
dagne, kubusiowe wdzinko rozkoszne, super Ci siostra wyprawke przygotowala:)
Phelania, to nasze oczy uraczylas, przeslodkie cudenka, kurcze, ja mam wciaz za malo ciuszkow, musze wyciagnac meza na zakupy, koniecznie!

Ja mam już teraz tyle, że nie muszę się zaopatrywać :) tylko posegregować, wyprać i wyprasować :D jedyne co mi zostało, to pieluchy jednorazowe i tetrowe, kpl. drugiej pościeli na zmianę, wanienkę zwykła (bo taką dmuchaną mi sis kupiła:)), no i rzeczy dla siebie :)
Phelania- cudne ubranka :) też myślę, tak jak Izi, że liczy się wygoda maluszka :) mi się strasznie te moje kubusiowe wdzianka podobają, ale będą ubierane na jakieś wyjazdy, a nie na co dzień :)

nie ma za co:)
u mnie nic polozne nie mowily..jak wychodzilismy w lutym z Patryczkiem to bylo minus 19!!!!!!!!moj m zapomnial butow ale to maly szczegół hehehee...
pamietam ze byl ubrany Malutki w dlugie body przez glowe...bo byly ladne i nie pomyslalam o wygodzie!
na body mial takia bluzeczke rozpinana(kaftanik)spodnie grubsze polspiochy i na to skarpetki i w tym wszystkim byl w kombinezonie jednoczesciowym..mial dwie czapeczki jedna ciensza druga grubsza,nie wiem czemu ale mowila ze glowka najszybciej sie wychladza;/
i dobrze ze wzielam wiecej czapeczek bo mial taka malutka glowke ze szok:)

Tak jak mówiłam, dodaje lepszej jakości zdjęcia innych rzeczy :) to jeszcze nie wszystko, ale nie będę was zamęczać zdjęciami :) tylko wyprać i uprasować :) już się doczekać nie mogę. Chyba zrobię to w październiku :)

Zdjęcie0599.jpgZdjęcie0600.jpgZdjęcie0602.jpgZdjęcie0603.jpgZdjęcie0604.jpgZdjęcie0605.jpgZdjęcie0606.jpgZdjęcie0607.jpgZdjęcie0608.jpgZdjęcie0610.jpg

reklama
dagne pierwszy raz widzę taką dmuchaną wanienkę:-) Ciuszki prześliczne. Widzę, że Kalinka ma już gotowy kącik, a moja niunia, to jeszcze łóżeczka nie ma i poscieli, chyba jestem trochę do tyłu z zakupami:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry