reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ja wybrałam łóżeczko w kolorze Kasztan, oczywiście można kupić też samo łóżeczko. Ja chciałam już komplecik, noi z pościelą z hafcikiem. Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie :-)

No to pierwsze zdjęcia wózka Kalinki (od 3miesiąca siostra kupiła, bo i tak po śniegu jeździć nie będę podczas mrozów), pierwsze wrażenie super, lekki 7,2kg i ma extra dodatki: zasłona na cały wózek przeciw-deszczowa, torba a w środku niej podkład do przewijania i mniejsza kosmetyczka, śpiworek.
Zdjęcia nie udane, ale w dzień dodam więcej :) strasznie się cieszę, bo mam jeszcze mega dużo ciuszków, a wybrałam 2, które są extra i się przy nich rozczuliłam :) no i butelki, smoczek, szczotkę i grzebyk, puder, balsamy itd, itd...
Zdjęcie0593.jpgZdjęcie0596.jpg

Dziewczynki nie moglam wytrzymac i porobilam fotki ciuszką od 0-do 3 miesiecy :-)musze tylko kupic kombinezon no i kosmetyki ( oczywiscie wózek,łożeczko i akcesoria do niego sa na liscie:tak::tak::tak:
To zaczynamy :

ubrank 1.jpgubrank 2.jpgubrank 3.jpgubrank 4.jpgubrank 5.jpgubrank 6.jpgubrank 7.jpgubrank 8.jpg

Jesli chodzi o zdj nr 3 to kolorek kombinezonu jest troszke dziewczęcy ale co tam:-)Dzidzi ma byc cieplo:-)Ciuszki o wiele ładniej wygladaja na żywo ;-)i tak tu wszystkich nie wrzucilam narazie starczy.

Mam 5 kaftaników (cienkich) na stronie szpitala w którym bede rodzic jest napisane ze mam wziasc 3 cienkie 3 cieple ...Sugerowac sie tym? bym musiala dokupic i mam dylemat:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
No to pierwsze zdjęcia wózka Kalinki (od 3miesiąca siostra kupiła, bo i tak po śniegu jeździć nie będę podczas mrozów), pierwsze wrażenie super, lekki 7,2kg i ma extra dodatki: zasłona na cały wózek przeciw-deszczowa, torba a w środku niej podkład do przewijania i mniejsza kosmetyczka, śpiworek.
Zdjęcia nie udane, ale w dzień dodam więcej :) strasznie się cieszę, bo mam jeszcze mega dużo ciuszków, a wybrałam 2, które są extra i się przy nich rozczuliłam :) no i butelki, smoczek, szczotkę i grzebyk, puder, balsamy itd, itd...
Zobacz załącznik 390102Zobacz załącznik 390103
ale sliczne kubusiowo misiowe stroje:)

phelania moze wez sobie body z krotkim i z dlugim rozpinane po calosci??
ja nie brałam kaftanikow...bo nie lubie, ze wzgleduj na to ze sie podwijaja na pleckach..ja stawialam na wygode swoja i maluszka:):))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry