reklama
Poza tym ja jak szłam pod prysznic to głowy przecież nie moczyłam bo co bym później robiła z mokrymi kłakami (szkoda fryzury). Spocić też się nie spociłam bo w sumie to nie miałam od czego więc nic nie mogło mi spłynąć. Wiadomo, że nie ma co przesadzać, poza tym to ja nie należę do osób lubiących się w wyrazistych makijażach. No a poza tym można przecież spotkać na porodówce jakiegos przystojnego lekarza

mileczka nie zazdroszczę tego przecinania Ja "czekałam" aż mi pierścionek wrośnie w paluch ale nadal ma luzy i się kręci.

mileczka nie zazdroszczę tego przecinania Ja "czekałam" aż mi pierścionek wrośnie w paluch ale nadal ma luzy i się kręci.
Ostatnia edycja:
mileczka89
Mamita małego Mareczka
No niestety nie... Zorientowałam sie w lipcu, zdazyłam ocalić pierścionek zaręczynowy i jeszcze jeden z lewej ręki, ale obrączka i drugi na prawej ręce ani drgną... A próbowałam już wszystkiego: mydła, masła, oliwki, folii spożywczej, herbatka z pokrzywy na opuchliznę, kwaśna woda, moczenie w lodowatej wodzie... Niestety na nic. Więc musze jechać do złotnika, bo jak mi ją na porodówce rozcharatają to już pewnie nie uda sie jej naprawić
A bo ja też głupia baba, rychło wczas sie zorientowałam

A bo ja też głupia baba, rychło wczas sie zorientowałam

kasiadz
Fanka BB :)
nie wiem dlaczego, poproostu takie wymogi mają, nie wiem z czego to wynikaKasiadz dlaczego obciete?nie widze logiki.
no z tą obrączką to nie ciekawie. Ja już od dłuższego czasu nie noszę pierścionków. Ale fajtycznie jedź do specjalisty, niech ci ściągnie za wczasuJA chyba też wolałabym sie podrasować jeśli bedzie czasZAwsze to jakoś bardziej komfortowo...
No i jeszcze czeka mnie w tym tygodniu rozcinanie obrączki :-(
Asionek31
JA chyba też wolałabym sie podrasować jeśli bedzie czasZAwsze to jakoś bardziej komfortowo...
No i jeszcze czeka mnie w tym tygodniu rozcinanie obrączki :-(
kurcze szkoda , ze nie zdarzylas zdjac
Poza tym ja jak szłam pod prysznic to głowy przecież nie moczyłam bo co bym później robiła z mokrymi kłakami (szkoda fryzury). Spocić też się nie spociłam bo w sumie to nie miałam od czego więc nic nie mogło mi spłynąć. Wiadomo, że nie ma co przesadzać, poza tym to ja nie należę do osób lubiących się w wyrazistych makijażach. No a poza tym można przecież spotkać na porodówce jakiegos przystojnego lekarza![]()
.
racja jeszcze jakis mega doktorek przyjdzie
chociaz jak bede rodzic w tyg. to bedzie moj ze mna ... no , ale w weekend ma byc zastepca jego jak cos i moze jakies ciacho
dobrej nocki
Herbata
dzien dobry
ja znow wstalam po 4.00 czuje sie wysmienicie i zaraz budze M. a pozniej biore sie za sprzatanie.
wczoraj poszalalam, ale wieczorem pobolewal mnie tylko lekko brzuch, zero skurczy...
mileczka wspolczuje bardzo, mi o dziwo nic nie puchnie, ale wole nie zakladac pierscionkow.
wstawac lenie

ja znow wstalam po 4.00 czuje sie wysmienicie i zaraz budze M. a pozniej biore sie za sprzatanie.
wczoraj poszalalam, ale wieczorem pobolewal mnie tylko lekko brzuch, zero skurczy...
mileczka wspolczuje bardzo, mi o dziwo nic nie puchnie, ale wole nie zakladac pierscionkow.
wstawac lenie

reklama