reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

wrrr ..... rany ja tam nie chce żeby ktoś mnie golił :zawstydzona/y:!!

wystarczy mi że bede w rozkroku przez jakiś czas, oby żadnych praktykantów - studentów nie było bo zabije!!

reklama
Poza tym ja jak szłam pod prysznic to głowy przecież nie moczyłam bo co bym później robiła z mokrymi kłakami (szkoda fryzury). Spocić też się nie spociłam bo w sumie to nie miałam od czego więc nic nie mogło mi spłynąć. Wiadomo, że nie ma co przesadzać, poza tym to ja nie należę do osób lubiących się w wyrazistych makijażach. No a poza tym można przecież spotkać na porodówce jakiegos przystojnego lekarza :-p

mileczka nie zazdroszczę tego przecinania Ja "czekałam" aż mi pierścionek wrośnie w paluch ale nadal ma luzy i się kręci.

Ostatnia edycja:
No niestety nie... Zorientowałam sie w lipcu, zdazyłam ocalić pierścionek zaręczynowy i jeszcze jeden z lewej ręki, ale obrączka i drugi na prawej ręce ani drgną... A próbowałam już wszystkiego: mydła, masła, oliwki, folii spożywczej, herbatka z pokrzywy na opuchliznę, kwaśna woda, moczenie w lodowatej wodzie... Niestety na nic. Więc musze jechać do złotnika, bo jak mi ją na porodówce rozcharatają to już pewnie nie uda sie jej naprawić:dry:

A bo ja też głupia baba, rychło wczas sie zorientowałam :dry:

Kasiadz dlaczego obciete?nie widze logiki.
nie wiem dlaczego, poproostu takie wymogi mają, nie wiem z czego to wynika

JA chyba też wolałabym sie podrasować jeśli bedzie czas :) ZAwsze to jakoś bardziej komfortowo...
No i jeszcze czeka mnie w tym tygodniu rozcinanie obrączki :-(
no z tą obrączką to nie ciekawie. Ja już od dłuższego czasu nie noszę pierścionków. Ale fajtycznie jedź do specjalisty, niech ci ściągnie za wczasu:)

JA chyba też wolałabym sie podrasować jeśli bedzie czas :) ZAwsze to jakoś bardziej komfortowo...
No i jeszcze czeka mnie w tym tygodniu rozcinanie obrączki :-(

kurcze szkoda , ze nie zdarzylas zdjac :( idz lepiej jak piszesz do specjalisty :)

Poza tym ja jak szłam pod prysznic to głowy przecież nie moczyłam bo co bym później robiła z mokrymi kłakami (szkoda fryzury). Spocić też się nie spociłam bo w sumie to nie miałam od czego więc nic nie mogło mi spłynąć. Wiadomo, że nie ma co przesadzać, poza tym to ja nie należę do osób lubiących się w wyrazistych makijażach. No a poza tym można przecież spotkać na porodówce jakiegos przystojnego lekarza :-p

.

racja jeszcze jakis mega doktorek przyjdzie :)
chociaz jak bede rodzic w tyg. to bedzie moj ze mna ... no , ale w weekend ma byc zastepca jego jak cos i moze jakies ciacho ;)))

dobrej nocki :)

dzien dobry :-D
ja znow wstalam po 4.00 czuje sie wysmienicie i zaraz budze M. a pozniej biore sie za sprzatanie.
wczoraj poszalalam, ale wieczorem pobolewal mnie tylko lekko brzuch, zero skurczy...

mileczka wspolczuje bardzo, mi o dziwo nic nie puchnie, ale wole nie zakladac pierscionkow.

wstawac lenie :rofl2:

my u rodziców do grudnia bedziemy pomieszkiwać i dziś zaczął sie opóżniony remont jednego pokoju!! obym tylko nie urodziła - bo burdel na kółkach jest!!

hmmm ja nie spuchłam ale obrączkę zdjęłam na wszelki wypadek :rofl2:

reklama
tez wlasnie zdjelam obraczke, troche musialam namoczyc i namydlic - ale lepiej teraz niz problemy pozniej ( o ile tez spuchalbym jeszcze bardziej).. tylko jakos lyso mi teraz na rece..

Do góry