Asionek31
Fanka BB :)
Kiniutka pokaz koniecznie 
dolaczam sie i ja z malym biustem
mam dwa staniki do karmienia po siorce , ktora kupila i nie miala ich wogole na sobie , bo piersia nie karmila
wiecej nie kupuje , bo i tak w takim czyms lazic nie bede , co najwyzej w domu i szpitalu ...
Kiniutka ja szukalam takich bardziej sztywnych , ale raz , ze ciezko dostac , dwa , ze jak dla mnie szkoda kasy
bede w swoich lazic normalnie i tyle ...
Monysia dlatego ja sie ciesze , ze moja tesiowa mieszka dalekoooo
niby nie jest jakas najgorsza , ale ja mam uraz jakis i taki uklad , ze widze ja raz na rok , albo lepiej mi pasi 
kiniutka z tym stanikiem i biustem to ja mam podobnie. Widzisz jaki mały sobie kupuje do karmienia 70B. Na większe wyjścia to wiadomo, że lepszy jest usztywniany tym bardziej, że moje piersi zrobiły mi w czasie laktacji psikusa i jedna była wyraźnie większa od drugiej. Niemniej na co dzień i na noc takie sprawdzają się najlepiej. Na allegro widziałam, że mieli takie bardziej gąbczaste i usztywniane troszkę ale cena zaraz szła w górę. Poza tym ja przez 7 miesięcy nie ruszałam się bez wkładek laktacyjnych, które robiły za usztywnienie i wypuklenie.
za
dolaczam sie i ja z malym biustem
mam dwa staniki do karmienia po siorce , ktora kupila i nie miala ich wogole na sobie , bo piersia nie karmila
wiecej nie kupuje , bo i tak w takim czyms lazic nie bede , co najwyzej w domu i szpitalu ...
Kiniutka ja szukalam takich bardziej sztywnych , ale raz , ze ciezko dostac , dwa , ze jak dla mnie szkoda kasy
Monysia dlatego ja sie ciesze , ze moja tesiowa mieszka dalekoooo