reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Sivi - wiesz to ze czop mi odszedl to wcale nie oznacza ze za chwle juz rodzic bede :eek:, czytalam ze moze odejsc nawet kilka dni przed do 2tyg przed porodem! A nawet w trakcie porodu...
Takze moze sie w kazdej chwili zaczac. No niedziela to nie zbyt dobry dzien na porod:-p Lenia bym urodzla!!

My tez ucielismy sobie drzemke z 4h no w nocy stresy...A teraz malowanko sypialni, ostatni pokoj!!! Ufff:crazy:../

DZIEWCZYNY jak zaczne rodzic to wpadne najpierw do was, napewno pierwsze sie dowiecie!!:-D:-D

reklama
My już wyspacerowani, że hej :-D

Werka - fajnie, że to tylko czop a nic poważnego :-) no i teraz możesz urodzić jutro albo za 2 tygodnie ;-)

Werka jak ja ci zazdroszczę, ty masz na ten sam dzień termin co ja, ale ja nie mam żadnych objawów ;( my też się tarmosimy codziennie i nic nie pomaga :(

monysia mój też cały weekend w pracy :-(

Ostatnia edycja:
Elifit wlasnie tak jak mowi Milka. U mnie akurat odszedl czop dzisiaj, mojej mamie np w trakcie porodu. co z tego ze mi odszeld teraz zostalo mi dalej czekac i przygladac sie!
Moj Mirek wczoraj powiedzial ze mnie tak wytarmosi ze zaczne rodzic...I co czop mi odszedl!

Wlasnie wiecej sie tarmosic! Ja szorowalam jeszcze wczoraj lazienke :-D

I zaznaczam ze brzuch mi nie opadl, chyba?:eek: Zaraz fotke pstrykne!

Witam w niedzielny wieczór,
czekam na mężusia, bo jeszcze w pracy niestety...
ze tez ci sie chcialo podziwiem !! super pomysl i wykonanie :)
a z tego dmuchania na filmiku to sie usmialam niezle hehe
dzieki, to siostra tak ostro dmuchala :-D
Witam się i ja, jak się domyślacie niestety nadal w dwupaku
36_19_5.gif
hahaha.gif

No cóż na to wychodzi ,że Filipek woli przyjść na świat gdy tatuś będzie w domu ,a nie w pracy
biggrin.gif

Skurczy mam miej niż kiedykolwiek dotąd
biggrin.gif
coś czuję ,że wbrew pozorom donoszę do terminu
biggrin.gif

Od nocy męczy mnie mega zgaga i za cholerę nic mi nie pomaga
Furious.png
Co bierzecie na zgagę?

Werka zapitalaj do lekarza i na nic nie czekaj! Koniecznie daj znać co i jak!
o i widzisz, tyle się oleżałaś, że synuś się rozleniwił i teraz wyjśc nie chce :-D może faktycznie do terminu dociągniesz
a co do zgagi to łączę sie w bólu, też mnie męczy okropnie, ale wiem, ze to z mojej winy więc staram się to przetrwać ;-) a wszystkie specyfiki o ile w ogóle pomagają to tylko na chwilkę
Hejka
A my dziś s m pospaliśmy do 9tej :))) Wstałam siku zaglądam do łóżeczka a tam mój kicior sobie w najlepsze chrapie rozwalony że hej.
Suniemy dziś do kina , no niestety ale to Nasze ostatnie podrygi wolności haha trzeba korzystać :)

Werka- leć na izbę bo teraz to z niczym nie ma żartów!!!

ach te nasze kociaki, mój już wypróbował bujaczek dla Majki i bardzo przypadł mu do gustu, ale wie, że mu nie wolno więc się powstrzymuje już od wchodzenia. Ciekawe jak będzie z łóżeczkiem...

werka strasznie się cieszę, ze to tylko czop. Wierzę, że miałąś niezłego stracha.
Po takiej akcji mój D. to by mnie już chyba nie tknął :-) bo on taki przestraszony, żeby krzywdy nie zdobić
A dziś po porannym bara-bara jak mnie skurcz złapał to chyba z godzinę nie póścił...
Ale bolesnych żadnych nie mam i tak sie zastanawiam czy pojawią sie jakieś, bo moja mama na przykład nie miała żadnych przepowiadających. Jak zaczęło boleć to już tak porodowo.

Mój właśnie też, już się pokłuciliśmy ...
może zostanie tam do jutra do 14 kiedy ma kolejną służbę ???
a ja się tak kiepsko dziś czuje cały dzień :-(

Asionek bo przy kolejnym poród przeważnie prędzej się rozwija ...

reklama
Było dziś tu tak pusto i cicho ,że zasnęłam, pospałam sobie 3 godziny :szok::zawstydzona/y:
Teraz z moim byłam w sklepie i myślałam już ,że nie dojdę z powrotem :wściekła/y: mały mi coś uciska z prawej strony, boli jak cholera jak chodzę... I jak tu chodzić? NIBY MOGĘ , A JEDNAK NIE MOGĘ :wściekła/y::-D
Zaczynam się obawiać ,że w końcu naprawdę przenoszę, bo zamiast chodzić to ja w większości leżę, bo nie mam siły :-D

Do góry