reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

u mnie w czwartek koniec remontu i w koncu skrecanie i ubieranie lozeczka -> moze nawet sama to zrobie :-)

i czekamy na młodego .... moja mama rodziła mnie i siostry w terminie więc chyba nie mam co liczyc na wcześniejsze niespodzianki.

reklama
Hejka,

A ja wczoraj jak przeczytałam o pysi to mnie taka panika złapała że boję sie rodzić itd że normalnie uspokoic się nie mogłam :zawstydzona/y:

W sobotę mam wizytę u ginka to zobaczę co tam sobie mała porabia i czy szykuję się juz do wyjścia

Witam z rana ;) juz nie pamietam kiedy tak wczesnie wstalam a tu juz kawa na stole ;-) widze ze ciekawie z samego rana , malutka Ty chcesz sobie pospacerowac kilka razy na 10 ja nie wiem czy bym raz na 4 p. weszła hehe:-) mam taki ból krocza ,że ledwo chodze....chociaz nie wiem czy moje poruszanie mozna nazwac chodzeniem raczej "turlaniem" się albo odbijaniem na boki juz coraz bardziej nie moge sie doczekac waga stukneła mi 91 kg. :dry: mam nadzieje ze po porodzie wroce jakos do swojego poprzedniego wyglądu podobno karmienie piersią duzo daje ? :happy2:

malutka - spoko luz nie stresuj się moja mama chodziła już w szpitalu z kroplówą oxy w 42 tygodniu ;-)

marti - spokojnie masz jeszcze czas, żeby się z tą myślą oswoić :-D

Witam z rana ;) juz nie pamietam kiedy tak wczesnie wstalam a tu juz kawa na stole ;-) widze ze ciekawie z samego rana , malutka Ty chcesz sobie pospacerowac kilka razy na 10 ja nie wiem czy bym raz na 4 p. weszła hehe:-) mam taki ból krocza ,że ledwo chodze....chociaz nie wiem czy moje poruszanie mozna nazwac chodzeniem raczej "turlaniem" się albo odbijaniem na boki juz coraz bardziej nie moge sie doczekac waga stukneła mi 91 kg. :dry: mam nadzieje ze po porodzie wroce jakos do swojego poprzedniego wyglądu podobno karmienie piersią duzo daje ? :happy2:
No ja siły nie mam ale jakbym się zawzięła to i z bólem na 10 bym się wdrapała :-D

reklama
Do góry