reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

o matko i dlatego ja nie wdaję się w dyskusje szczepieniowe :szok: każdy ma swoje zdanie i tyle ale powiało grozą :szok:

miłka pogadajmy o jedzeniu :-) mam straaaszną ochotę na tiramisu mmm :-p

Ostatnia edycja:
reklama
e tam groza :-D

u nas tez troche zalezy od regionu w jakim sie jest
tam gdzie wczesniej mieszkalam bylo troche lepiej , ale tutaj tez nie jest najgorzej ze sluzba zdrowia :)
teraz mam zwracane wszystko w 100% , nie place za nic
takze zle nie jest ,a wczesniej prawie wszystko mi zwracali
badania i SR mam za free
w klinice tez nic placic nie bede za porod
jedyne co to bym placila za pokoj dla vipow hehe , ale tylko dlatego , ze nie mam wykupionego ubezpieczenia prywatnego , jade na publicznym
a tutaj wiekszosc ma publiczne plus prywatne
mi nigdy to drugie nie bylo potrzebne :) a wykupowac tylko , zeby miec wypasiony pokoj sama to bez sensu , bo ja sama byc nie chce :)
pokoje sa super 2 osobowe z lazienkami , tv ,telefonem dla kazdej z osobna , miejscem dla maluszka da przewijania i kapieli takze osobne dla kazdej mamy , znaczy dla tej 2 :) wiec mi pasi wiecej nie potrzebuje

A ja mialam zadarmo paciorkowca,a tez jestem w AOK

to juz nic nie czaje, pewnie jakies ustawy landowe

elifit a mi sie chce takiej rolady ustrzyckiej, az mnie ssie jak o niej mysle

Asionek mnie najbardziej wkurzylo jak przyszedl mi rachunek do zaplaty ze szpitala, biora sobie 10 euro za dobe dodatkowo, za podstawowe warunki
okazalo sie ze kobiety w ciazy sa zwolnione z tej oplaty ale oczywiscie z moim szczesciem musialam to wyjasniac
ja tez jestem na podstawowym ubezpieczeniu, zadnych dodatkow nie ma bo dzieki Bogu nie sa mi potrzebne

Ostatnia edycja:
Ja wzorem kiniutki zrobiłam ozdóbkę na łóżeczko Marysi czarno-biało-czerwoną. Przed chwilą ńczyłam i jestem z siebie duuuuumna ;p. Chciałam się oczywiście pochwalić ale nie mogę zdjęcia zgrać z komórki na lapka. Może później mi się uda.

werka nigdy nie robiłam tiramisu zawsze wydawało mi się to trudne i takie kawiarniane :tak: tak jak lody arbo tort czekoladowy z wiśniami. Jutro jak mi M nie kupi czegoś smakowitego i kalorycznego to urodzę !!! (tfu tfu tfu i w niemalowane)

Wiecie jaka mnie myśl naszła przed chwilą. Niedługo będziemy się pasjonować tematem dziecięcej kupy, przynajmniej te z nas, których dzieci będą robiły kupy niestandardowe np. zielone.

Ostatnia edycja:
Elifit to dobrze sie sklada dzisiaj zrobilam Tiramisu...
Wlasnie chlodzi sie w lodowce zapraszam, dla kazdej starczy...

mmm proszę wyślij gołębiem pocztowym bo właśnie mnie skurcze złapały i chyba nie dojadę do ciebie :-D

jagmar ja kupię jutro takie w torebce i zrobię, moja mama takie robi i zjadam całeeeee :-D

nom i już niedługo temat kolka, ząbek, ulewanie, niedojadanie, itp itd :-D

reklama
Do góry