reklama
Asionek31
Fanka BB :)
hej 
no nie ??
uuu ciekawe czy to juz ??
))
czekamy na wiesci , bo widze , ze cie juz jakis czas nie ma
jak cos powodzenia !!
relax
bedzie dobrze !! pomysl , ze malego przytulisz juz za chwile !!
moj zebra oszczedza, ale za to wali tak po pecherzu i jajnikach chyba , ze wymiekam niekiedy :/
pozniej bedziemy tesknic pewnie za brzuchami
e tam wies
dresy sa fajne 
ja to w szoku bylam jak tutaj przyjechalam do Fr , niby stolica mody i inne dyrdymaly , a ludzie poubierani strasznie ! nikt sie tutaj nie cyka hehe
a dresy to ich ulubione ubranie
polowa miasta lata w roznych drechach i wsumie fajnie luzik przynajmniej
ja przyzwyczajona do presji z PL ze do glupiego sklepu trzeba sie odstawic , a do Galerii to juz wogole ,bo tam to pokaz mody prawie , ze
a tutaj mam w du... nikt na ciebie nie zwraca uwagi jakbys nie byla ubrana , albo i nie ubrana hehe
to jak przyleci.. to mu wpierdzielę;-)
asionek właśnie przeczytałam wątek o karmieniu, tam dopiero grozą powiało![]()
no nie ??

Witam się z rana po nie przespanej nocy
Melduję ,że moje kochanie zmolestowaneO 2:30 obudziłam się z potwornym skurczem i bólem podbrzusza, od tamtej pory mam regularne skurcze najpierw co 10 teraz co 8 minut, mam nadzieję ,że mały się nie rozmyśli... Siedzę i czekam jak dojdzie do 3 minut ,a potem kierunek szpital, oby to nie był fałszywy alarm
Jakby co to wyślę do którejś z Was eska
![]()
uuu ciekawe czy to juz ??
czekamy na wiesci , bo widze , ze cie juz jakis czas nie ma
jak cos powodzenia !!
Witam witam
Piję kawkę i próbuję się rozluźnić ale ja nie wiem czy coś z tego będzieMłody okłada mnie po żebrach , matko boska jaki to ból, niedługo pewnie będzie mi tego brakowało
Dziękuję wszystkim za dobre rady jesteście kochane :*
relax
moj zebra oszczedza, ale za to wali tak po pecherzu i jajnikach chyba , ze wymiekam niekiedy :/
pozniej bedziemy tesknic pewnie za brzuchami
ja dziś idę do gina w dresiewieś tańczy i śpiewa ;-)
e tam wies
ja to w szoku bylam jak tutaj przyjechalam do Fr , niby stolica mody i inne dyrdymaly , a ludzie poubierani strasznie ! nikt sie tutaj nie cyka hehe
a dresy to ich ulubione ubranie
ja przyzwyczajona do presji z PL ze do glupiego sklepu trzeba sie odstawic , a do Galerii to juz wogole ,bo tam to pokaz mody prawie , ze
a tutaj mam w du... nikt na ciebie nie zwraca uwagi jakbys nie byla ubrana , albo i nie ubrana hehe
agnus_81
malutka
powodzenia
powodzenia
sivi
e tam wiesdresy sa fajne
a dresy to ich ulubione ubraniepolowa miasta lata w roznych drechach i wsumie fajnie luzik przynajmniej
![]()
serio?? ja właśnie myślałam że we FR to wybieg na ulicy!
wszystko przez media, twierdzą że Francuzki nawet do supermarketu są odwalone a Polki to fleje, a ja się z tym nie zgodzę, bo tutaj też w szoku byłam na początku jak ludzie w ogóle nie zwracają uwagi na ubiór!! i nikt na ciebie dziwnie nie spojrzy nawet jakbyś miała reklamówke na głowie!! Czuje się tu swobode, luz, ja chodzę jak mi się podoba, a jak jadę do PL to do byle sklepiku trzeba się odstawić jak na rewie bo się na ciebie dziwnie będą patrzeć...
kasiadz
wy tutaj o tarmoszeniu a ja wczoraj się z moim o to pokłóciłam.......
był na usunięciu pieprzyka, na razie jednego ale będzie miał usuwane kolejne w kolejnych tygodniach. Po tym jednym ma dziurę w nodze i 4 szwy
to ja do niego co z przytulankami? a on że nie będzie bo za tydzień usuwa kolejnego, i tak do końca grudnia prawie co tydzień ma zabieg a ściągnięcie szwów po 2 tyg.
no to ja oczywiście rozczarowanie, a ten co ja go tak naciskam ze sprawami łóżkowymi ostatnio, to mu wszystko wygarnęłam, poryczałam się i poszłam do łazienki
malutka czyżby kolejny maluszek się szykował na świat? trzymam kciuki &&&&&&&&
tak to prawda że w FR każdy się ubiera jak chce i nikt na to uwagi nie zwraca, ale to dotyczy głównie dużych miast. Myślę że w PL w dużych miastach jest tak samo. Jeśli chodzi o małe miasteczka - ja w takim mieszkałam, to tam ludzie zwracają uwagę na wszystko, a jakie gadanie było jak przyjechał do mnie czarnoskóry chłopak........(w mieście nikt nie mieszkał o tym kolorze skóry)
był na usunięciu pieprzyka, na razie jednego ale będzie miał usuwane kolejne w kolejnych tygodniach. Po tym jednym ma dziurę w nodze i 4 szwy

to ja do niego co z przytulankami? a on że nie będzie bo za tydzień usuwa kolejnego, i tak do końca grudnia prawie co tydzień ma zabieg a ściągnięcie szwów po 2 tyg.
no to ja oczywiście rozczarowanie, a ten co ja go tak naciskam ze sprawami łóżkowymi ostatnio, to mu wszystko wygarnęłam, poryczałam się i poszłam do łazienki
malutka czyżby kolejny maluszek się szykował na świat? trzymam kciuki &&&&&&&&
tak to prawda że w FR każdy się ubiera jak chce i nikt na to uwagi nie zwraca, ale to dotyczy głównie dużych miast. Myślę że w PL w dużych miastach jest tak samo. Jeśli chodzi o małe miasteczka - ja w takim mieszkałam, to tam ludzie zwracają uwagę na wszystko, a jakie gadanie było jak przyjechał do mnie czarnoskóry chłopak........(w mieście nikt nie mieszkał o tym kolorze skóry)
Ostatnia edycja:
K
karolina1978
Gość
Milka blagam w rozowym:-)monysia - wniosek z tego taki leż i nic nie rób a skurcze przyjdą ;-)
ja dziś idę do gina w dresiewieś tańczy i śpiewa ;-)
Malutka rodzi czy nie?Ma ktos do niej kom to niech napisze.
Byscie widzialy tutaj jak niektorzy potrafia sie odstawic.To mi oko bieleje.
Ale powiem wam ze we Wloszech ludzie sa ladnie ubrani i zadbani.Nawet w malych miescinkach .Ja wieczorem na spacer w japonkach ,a tam malolaty 13 -letnie juz na obcasach odstrzelone.No to nie bylo wyjscia i na drugi dzien polecialam kupic buty wyjsciowe.
Bo tu w Niemczech to odwyklam.
Kasiadz z chlopami to tak jest.Jak ja mowie ze mnie plecy bola to jego tez zawsze cos boli .Jak ja mam zgage to on jeszcze wieksza itd itp .Ja wtedy wywracam oczami a on sie obraza .Piern.iczona primadonna.
Bylam w Primarku nie wiem czy znacie angielski sklep z ciuchami za grosze.Ale fajne niektore byly.Ale kupilam dla mnie tylko pizamke i dla mojego jakies spodnie i bluzy.
Bo stwierdzilam ze nie ma sensu jak cos kupie a pozniej nie bedzie pasowac.Obiecalam sobie ze jak Stella sie pojawi to sie obkupie.A co!!!
kasiadz
ja też już planuję zakupy po porodzie, tyle rzeczy mi się podoba, ale nie kupuję, przemęczę się z tym co w szafie, a potem, jak mi brzuszek trochę zejdzie to wpadam w szał zakupowy
też myślałam żeby napisać do malutkiej, ale doszłam do wniosku że ja bym nie chciała żeby w trakcie porodu ktoś do mnie wydzwaniał. Jak będzie po to napewno się odezwie, musimy się uzbroić w cierpliwość
też myślałam żeby napisać do malutkiej, ale doszłam do wniosku że ja bym nie chciała żeby w trakcie porodu ktoś do mnie wydzwaniał. Jak będzie po to napewno się odezwie, musimy się uzbroić w cierpliwość
reklama