reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Chwilke mnie nie bylo ale coz z 3 dzieci sama to doba za krotka

O tym się nie mówi wcale ,a logopedzi i neurologopedzi biją już na alarm.
Ginekolodzy przepisują nospę jak cukierki i to niestety takie tego skutki.:baffled:

hmmmm ja z krzysiem bralam nospe od 5 miesiaca...a teraz wymaga pomocy logopedycznej...

tak tak jak tylko można się położyć to trzeba korzystać, a ja pędzę na plac zabaw;-)bo mi dom rozniosą te moje urwisy
Teraz przyszła mi myśl jak ja pójdę na plac zabaw z trójką....

Mnie przeraza to jak będę chodziła na plac zabaw z dwójką:):):)

Spokojnie najtrudniej jest przy jednym dziecku a potem ma czlowiek coraz wiecej czasu...i mozliwosci. Choc czasem mam ochote ich na smyczy powiazac :-D:-D:-D

ps a może to płyn owodniowy? czy jeszcze w tym okresie go nie ma? eh za mocno się wszystkim przejmuję...

Na pewno nie plyn owodniowy bo w tym okresie nie masz jej jeszcze na wysokosci pepka na pewno!!!

A ja mam pytanie - pisałam Wam, że jak na razie nie dokuczają mi żadne infekcje dróg oddechowych i co??? I dziś wstałam z bólem gardła i ogólnie czuje się lekko podziębiona :-(Dziewczyny - co mam zażyć? Piję herbatę z miodem i cytryną, nie chcę brać leków, ale muszę szybko dojść do formy.
Tak poza tym dokucza mi dziś zgaga.

Ja w tamtym tygodniu czulam sie niewyraznie gardlo katar... wzielam apap wapno i rutinoskorbin, oraz za porada As sinupret

As &&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wiesci na wizycie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piekne obrazy. Mnie w wolnej chwili relaksuje robienie bizuteri z koralikow i scrabbooking

Pozdrawiam i ide moje towarzystwo do lozek zagonic. Zajrze potem ...jak nie usne:-)

:-) witajcie ponownie :-) ja już odliczam dni do wizyty, a to jeszcze cały tydzień. Mam jednak nadzieję, że wszystko dobrze u mojej Kropeczki...As 76 czekam na wpis po wizycie i trzymam kciuki

Jestem :-)
Dzieci uspione a ja z kaszka start z biedronki na BB ;-)

powiedzialam dzieciom ze jestem w ciazy i bedie w naszej rodzinie maly dzidzius maciej sie tym nie przeja...za maly i nie zdaje sobie sprawy choc obawiam sie ze najmocniej to odczuje. Krzys co chwila dopytuje sie kiedy dzidzius na tyle urosnie ze bedzie go mozna z brzuszka wyciagnac a Ania Coz musze ja pochwalic. Od kad jej powiedzialam pomaga mi we wszystkim upomina chlopakow ze nie moge nosic i bardzo sie cieszy.
Powiedzialam tez mamie..."biedactwo jak ty sobie dasz rade???" spodziewalam sie takiej reakcji

Co do zachcianek zywieniowych...nie mam zadnych, ja ogolnie jestem niejadek a teraz jem wlasciwie z rozsadku...bo nie z glodu :no:

As ?????????????????????????

Kochane oto mój mały wielki cud :-):-):-):-)
Ma aż całe 6.2 mm :-D:-D:-D:-D
Ciąża odpowiada wszelkim normom i parametrom.Wyniki badań są wzorcowe.
Żadnego Duphastonu czy Luteiny brać nie muszę.
Następna wizyta planowana za 4 tyg.
Gdyby coś mnie niepokoiło to wizyta natychmiast po telefonie do niego. :tak::-):-)

reklama
Do góry