reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

wiesz co niektorzy przezywaja ciaze jak by tez byli ;-) a najlepszy dowod przeczytaj sobie blog dziennik ciezarowca ja dostalam w formie ksiazki od kolezanki naprawde warto i daj swsojemu mezowi pozniej do przeczytania...mozna sie posmiac i zrozumiec podejscie facetow a oni nasze ;-) hahahaha

dziewczynki ja uciekam moj maluszek 4 letni jedzie jutro na pierwsza taka dluga wycieczke jedzie z przedszkolem do łeby :) i musimy przed 7 byc juz w przedszkolu czyli mama po 5 musi wstac :(

reklama
dziekuje wzajemnie ...do jutra mamusie :)

jutro pewnie dzien pelen stresu dla mnie bedzie czy wszystko bedzie ok...noo nic uciekam juz naprawde papaptki

martaik idz przytul sie do mezula godzenie jest najprzyjemniejsze ;-)

As mam nadzieje odpoczywasz i wszystko jest dobrze ...

spijcie spokojnie patki

Martus zobaczysz wszysko bedzie dobrze, dogadacie się ;-) Wszystko jest jeszcze "nowe" i pewnie dlatego taka reakcja:) albo powiedz mezowi nich kupi zmywarkę :-D nie bedzie problemu :tak:

Kiedy masz kolejną wizyte?

Na razie nowych plamiń brak.Jest oki.
Lekarz kazał wziąc nospę forte i odpoczywać ile się da.
Jak się do jutra nie uspokoi to jutro chce mnie widzieć.
A jak się uspokoi to git.
Lekarz powiedział,że wie od czego te plamienia,bo ciąża jest nietypowo zagnieżdżona i być może trzeba będzie podać jednak jakieś leki.:baffled::baffled::baffled:

martaik wszystko bedzie ok, tak z tymi facetami jest :)
moj tez mnie czasami wkurza
wraca z pracy i wiecznie mu nic nie pasi wiecznie tylko drze sie na wszystko i na wszystkich
az czlowiek ma ochote zeby zaczal sie nowy dzien i zeby poszedl do tej pracy i zeby byl spokoj i cisza :)

85993e3k5awga3cr.png

Ostatnia edycja:
reklama
Suzi, mamy zmywarkę, ale to g... zostawiło jakiś osad i muszę umyć ręcznie to wszystko co akurat było w zmywarce, oczywiście w rekawiczkach:) Wizytę mam za 4 tygodnie, no chyba ze cos sie zacznie dziac to wtedy wczesniej ale mam nadzieje ze dopiero za 4:)
Czarnula, wyjęłaś mi to z ust, tez najbardziej lubie jak jest w pracy:)
Asik, uważaj na siebie.

Do góry