reklama
WerkaMirek
Fanka BB :)
a ja wyciagnelam wlasnie druga blache szarlotki na kruchym ciescie
))
Witajcie,
Dziewczyny,czy któras ma wieści od Justyś-chyba na dzisiaj miała mieć cesarkę tak??
A Wy znowu jecie głodomory jedne....
Ja wpadłam w nastrój bojowy wszystko mi przeszkadza,wydaje mi się,że wszyscy robią mi specjalnie na złość.
Do tego wszyskiego dostałam zapalenie pęcherza,i pół nocy na kibelku spędziłam,a drugip pół w wannie z ciepłą wodą,dzwoniłam do lekarza,ale kazał dużo pić,a wizytę i tak mam jutro.Qurwa mać boli,piecze,a oni mówią czekać.Kupiłam sobie sok żurawinowy,kwaśny,wstrętny i cierpki,ale co mam zrobić.Beczeć mi się chce.A do tego ten mój stary wariat (Leszek)nakazał jechac olej w samochodzie wymienić,bo mówi- przecież sie lepiej w ruchu czujesz!!!!!!!!! Czy ja nie zasłużyłam na odrobinę szacunku???
Spadam bo zarażę was jeszcze tym wisielczym nastrojem...
Dziewczyny,czy któras ma wieści od Justyś-chyba na dzisiaj miała mieć cesarkę tak??
Ja wpadłam w nastrój bojowy wszystko mi przeszkadza,wydaje mi się,że wszyscy robią mi specjalnie na złość.
Do tego wszyskiego dostałam zapalenie pęcherza,i pół nocy na kibelku spędziłam,a drugip pół w wannie z ciepłą wodą,dzwoniłam do lekarza,ale kazał dużo pić,a wizytę i tak mam jutro.Qurwa mać boli,piecze,a oni mówią czekać.Kupiłam sobie sok żurawinowy,kwaśny,wstrętny i cierpki,ale co mam zrobić.Beczeć mi się chce.A do tego ten mój stary wariat (Leszek)nakazał jechac olej w samochodzie wymienić,bo mówi- przecież sie lepiej w ruchu czujesz!!!!!!!!! Czy ja nie zasłużyłam na odrobinę szacunku???
WerkaMirek
malutka2326
Wstawiaj przepis na odpowiedni wątek

Lena ,Justyś ma mieć jutro cesarkę 22-go ,no chyba ,że coś pokićkałam

elifit
Moderatorka
Napisałam Justyś esa, przeprosiłam że zawracam głowę ale my tu wszystkie paznokcie obgryzamy ;-)
Lena mi zawsze pomagalo picie naprawde ogromnej ilosci wody, oproznianie pecherza do konca i normalnie bym poradzila trzymac butelka z goraca woda ale polozna mi mowila ze w ciazy nic cieplego na brzuch nie klasc, mozna za to na plecy jesli nerki pobolewaja. Zurawina tez jest dobra. Mam nadzieje ze ci przejdzie szybciutko 
Asionek31
Witajcie,
Justys to chyba jutro ...
kurcze , ze tez teraz musialo ci sie dziadostwo przyplatac :/
oby szybko przeszlo !!
no wiesz co na swieta noc takie foty ?? !!
reklama
zjadlam kolacje przy okazji przecielam palucha nozem :/
I jak tam paluszek ???
ja też sprawdzam czy aby ktoś nie wyskoczył, teraz to musimy raz na dzień się zgłaszać bo inaczej myślenie się włączaGdzie Rudson???
Rudson ostatnio pisała że nie będzie się tak odzywać bo ma zakaz lapka
bo coś tętno dzidzi szaleje jak siedzi przed kompem a ponoć skurczybyki u niej też ustały ...
Mąż miał dziś wolne, mieliśmy się wylegiwać cały dzień i nic nie robić,
pojechaliśmy tylko na zakupy do biedronki, wychodząc z samochodu
już pod garażem spowrotem z zakupów przycięłam sobie pierwszy palec u lewej ręki
nie wiem jak to zrobiłam ale pieprzłam całą siłą, paznokieć połamany- cała płytka,
paluch siny i napuchnięty, Milena zobaczyła dużo krwi i się przestraszyła
a Mąż mnie zawiózł do lekarza- ja bym nigdzie nie jechała ale ten się uparł ...
opatrzyli palucha i jechaliśmy do chirurga do szpitala, prześwietlenia nie mogę mieć,
popatrzał, pomacał i powiedział że jak po porodzie będzie bolało to zrobić zdjęcie
żadnego zakażenia nie widział i kość paliczkowa raczej cała ...
jak narazie boli jak squr... i z paluchem owiniętym nic nie da się zrobić

pewnie paznokieć zejdzie ...