reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2011

reklama
Witajcie,
Dziewczyny,czy któras ma wieści od Justyś-chyba na dzisiaj miała mieć cesarkę tak??

A Wy znowu jecie głodomory jedne....
Ja wpadłam w nastrój bojowy wszystko mi przeszkadza,wydaje mi się,że wszyscy robią mi specjalnie na złość.
Do tego wszyskiego dostałam zapalenie pęcherza,i pół nocy na kibelku spędziłam,a drugip pół w wannie z ciepłą wodą,dzwoniłam do lekarza,ale kazał dużo pić,a wizytę i tak mam jutro.Qurwa mać boli,piecze,a oni mówią czekać.Kupiłam sobie sok żurawinowy,kwaśny,wstrętny i cierpki,ale co mam zrobić.Beczeć mi się chce.A do tego ten mój stary wariat (Leszek)nakazał jechac olej w samochodzie wymienić,bo mówi- przecież sie lepiej w ruchu czujesz!!!!!!!!! Czy ja nie zasłużyłam na odrobinę szacunku???

Spadam bo zarażę was jeszcze tym wisielczym nastrojem...

DSC01710.jpgMoja szarlotka:) Zdjecie jeszcze goracego ciasta :-D:-D Krucha, kwasno - slodka:cool2:
pencil.png

A widzisz Malutka to ja coś pokręciłam.
Werka kurde masz do czynienia z cukrzykiem nie rób takich numerów,że takie pachnące smaczności wstawiasz.....:blink:Mniam mniam.

Lena mi zawsze pomagalo picie naprawde ogromnej ilosci wody, oproznianie pecherza do konca i normalnie bym poradzila trzymac butelka z goraca woda ale polozna mi mowila ze w ciazy nic cieplego na brzuch nie klasc, mozna za to na plecy jesli nerki pobolewaja. Zurawina tez jest dobra. Mam nadzieje ze ci przejdzie szybciutko :)

Witajcie,
Dziewczyny,czy któras ma wieści od Justyś-chyba na dzisiaj miała mieć cesarkę tak??

A Wy znowu jecie głodomory jedne....
Ja wpadłam w nastrój bojowy wszystko mi przeszkadza,wydaje mi się,że wszyscy robią mi specjalnie na złość.
Do tego wszyskiego dostałam zapalenie pęcherza,i pół nocy na kibelku spędziłam,a drugip pół w wannie z ciepłą wodą,dzwoniłam do lekarza,ale kazał dużo pić,a wizytę i tak mam jutro.Qurwa mać boli,piecze,a oni mówią czekać.Kupiłam sobie sok żurawinowy,kwaśny,wstrętny i cierpki,ale co mam zrobić.Beczeć mi się chce.A do tego ten mój stary wariat (Leszek)nakazał jechac olej w samochodzie wymienić,bo mówi- przecież sie lepiej w ruchu czujesz!!!!!!!!! Czy ja nie zasłużyłam na odrobinę szacunku???

Spadam bo zarażę was jeszcze tym wisielczym nastrojem...

Justys to chyba jutro ...
kurcze , ze tez teraz musialo ci sie dziadostwo przyplatac :/
oby szybko przeszlo !!

Zobacz załącznik 392568Moja szarlotka:) Zdjecie jeszcze goracego ciasta :-D:-D Krucha, kwasno - slodka:cool2:
pencil.png

no wiesz co na swieta noc takie foty ?? !! :))

reklama
zjadlam kolacje przy okazji przecielam palucha nozem :/

I jak tam paluszek ???

ja też sprawdzam czy aby ktoś nie wyskoczył, teraz to musimy raz na dzień się zgłaszać bo inaczej myślenie się włącza ;) Gdzie Rudson???

Rudson ostatnio pisała że nie będzie się tak odzywać bo ma zakaz lapka
bo coś tętno dzidzi szaleje jak siedzi przed kompem a ponoć skurczybyki u niej też ustały ...

Mąż miał dziś wolne, mieliśmy się wylegiwać cały dzień i nic nie robić,
pojechaliśmy tylko na zakupy do biedronki, wychodząc z samochodu
już pod garażem spowrotem z zakupów przycięłam sobie pierwszy palec u lewej ręki
nie wiem jak to zrobiłam ale pieprzłam całą siłą, paznokieć połamany- cała płytka,
paluch siny i napuchnięty, Milena zobaczyła dużo krwi i się przestraszyła
a Mąż mnie zawiózł do lekarza- ja bym nigdzie nie jechała ale ten się uparł ...
opatrzyli palucha i jechaliśmy do chirurga do szpitala, prześwietlenia nie mogę mieć,
popatrzał, pomacał i powiedział że jak po porodzie będzie bolało to zrobić zdjęcie
żadnego zakażenia nie widział i kość paliczkowa raczej cała ...
jak narazie boli jak squr... i z paluchem owiniętym nic nie da się zrobić :wściekła/y:
pewnie paznokieć zejdzie ...

Do góry