reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2011

reklama
ja również zgadzam się z tym artykułem :tak:

kiedyś nie było szczepień na pneumokoki, meningokoki itp i dało się przeżyć, ale szczepionka na odrę, polio itp to myślę że standard!

Dzwoniłam teraz do szpitala w którym będę rodzić, bo mi to GBS robione w lipcu nie dawało spokoju i pytam położnej jak długo jest ważne do porodu, a ona pyta kiedy miałam robione,ja że w lipcu, a ona że to wystarcza i że u nas robi się tylko z pochwy. I co ja mam zrobić? Udawać mąndrzejsza i jej wykład szczelić, nie umiem tak. Pozostaje mi sie modlić żeby wszystko było ok. Ale jeszcze w piątek i tak zapytam lekarza na wizycie.

mi sie wydaje z tego co polozna mowila , ze tez tylko z jednej dziurki pobieraja ... jutro pewnie przekonam sie na wlasnej skorze hehe
w kazdym razie jak nie pobierze z 2 to klocic sie nie bede w koncu oni wiedza lepiej :)

Ja miałam kilkudniową poprawę samopoczucia a teraz coraz gorzej...w nocy koszmar, dziś co poł godziny wstawałam do łazienki, a weź tu się dźwignij tyle razy jak cie wszystko napitala na dole!!! Krzyże, miednica, ścięgna, pachwiny, wiązania, pęcherz, no normalnie wszystko!!! I to ból kurewski!! Już sobie nawet myślałam czy by sobie jakimś paskiem u szyi brzucha nie uwiązać ;-) może by lżej było! a jak na złość ani jednego bolesnego skurczu, tyle tylko że cały czas te braxtona.

oj tak noce to porazka , wez sie zwlecz z lozka :/
dobrze , ze nie mam jeszcze nizszego , bo juz bym sama z niego nie wstala raczej
z tego co piszesz to male juz chyba na samym dole jest ...

Asionek, ta sytuacja ma swoje dobre i złe strony... moja mama mieszka ode mnie zaledwie 10 minut drogi autobusem,
tak więc na razie to może i dobrze... maluszka zapakuję, 10 minut i jestem u niej.
a nowe mieszkanie jest na drugim końcu miasta...
ale wiadomo że swoje to swoje...
.

zawsze sa jakies plusy :)

zaraz zobacze co to za artykul :)

Widze ze dzien bez niespodzianek - czyli bez kolejnych dzieciaczkow :)

U mnie sie dzis cos zmienilo... bola mnie plecy w krzyzu (do tej pory w ogole mnie nie bolaly plecory) i czuje cos pomiedzy nogami przy chodzeniu... mam nadzieje ze ona mi sie tam pupa nie ustawia :confused: jutro popoludniu USG i mam nadzieje ze jednak sie okaze ze glowka :)

Wlasnie z mezem posprzatalismy cale mieszkanie (nadprogramowo) bo jutro mamy ogladajacego, zainteresowanego kupnem, wiec trzymajcie kciuki :)

reklama
Do góry