reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Na razie nowych plamiń brak.Jest oki.
Lekarz kazał wziąc nospę forte i odpoczywać ile się da.
Jak się do jutra nie uspokoi to jutro chce mnie widzieć.
A jak się uspokoi to git.
Lekarz powiedział,że wie od czego te plamienia,bo ciąża jest nietypowo zagnieżdżona i być może trzeba będzie podać jednak jakieś leki.:baffled::baffled::baffled:
Kochana jak da leki to bierz i sie nie zastanawiaj :tak: zaszkodzic nie zaszkodza a mogą pomóc:) Oby plamienie juz nie powróciło ;-)
Suzi, mamy zmywarkę, ale to g... zostawiło jakiś osad i muszę umyć ręcznie to wszystko co akurat było w zmywarce, oczywiście w rekawiczkach:) Wizytę mam za 4 tygodnie, no chyba ze cos sie zacznie dziac to wtedy wczesniej ale mam nadzieje ze dopiero za 4:)
Czarnula, wyjęłaś mi to z ust, tez najbardziej lubie jak jest w pracy:)
Asik, uważaj na siebie.
Martus moze cos z nabłyszczaczem jest nie tak :wściekła/y:
Spokojnie, na pewno kolejna wizyta bedzie za 4 tyg :-)

reklama
Oj te nasze chłopy:))) z nimi żle bez nich jeszcze gorzej,mój pracuje od rana przeważnie do 20 wiec nie mamy czasu się kłócić hehe weekendy zajete z dzieckiem więc dobrze jest ;-)
wiki to bedzie mały miał fajną wycieczke samodzielna...naszym jeszcze takich wycieczek dalekich nie robią!
AS będzie dobrze....
ide poczytać i spać do jutraa dobranoc

Ja też zaraz idę pod prysznic i lulu a raczej posiedzę przed tv, bo spać mi się nie chce :baffled: Meliska sie parzy :)
Dziś zrobiłam listę pytań do gina, bo jak wchodzę do gabinetu to ogarnia mnie pustka!!!:angry: a wracam do domu i mam milion pytan...:angry:
A Wy jakie pytania zadawłyście?

Zagladam i ja wieczorkiem!
Jutro dzieciaki maja wszystkie na 8 a ja na miasto z zalatwieniami

As dobrze ze sie uspokoilo, oby wszystko bylo dobrze!

Wiki no no samodzielna wycieczka bez mamy! Pamietam jak Ania pojechala pierwszy raz z przedszkolem, strasznie to przezywalam

Vilmaq jak wizyta???

Lena witaj! I sorki od razu prosba edytuj posta a nie pisz jednego pod drugim (wiem uczysz sie ale to tak na przyszlosc)

Rozmawiałam dziś z koleżanką, która niedawno urodziła córę, mając 42 lata. Pierwsze o co mnie zapytała, to czy jestem na jakimś forum o ciężarówkach. Jak powiedziałam, ze tak to zaczęła na mnie strasznie krzyczeć, żebym uważała, bo na tych forach to tylko można sobie nerwy popsuć, bo wciąż tylko jakieś złe rzeczy tam są i zaczyna się u siebie widzieć same objawy poronienia.... A tysiące kobiet rodzi dzieci bez żadnych problemów przecież.

Trochę pomyślałam i chyba troszkę jej rację przyznaję - bo czy nie jest tak, że jak któraś z nas poczuje się źle i to opisze to pozostałe zaczynamy szukać u siebie tych samych symptomów? Z drugiej strony, czy to nie fajnie jest mieć do kogoś powiedzieć, że brzuch boli jak na @ i usłyszeć, że to normalne, że dużo dziewczyn w ciąży tak ma:)

Jak mój TŻ usłyszał, że mnie brzuch boli jak na @ to mnie chciał siłą do szpitala ciągnąć;) Stwierdził, że "zero seksu" i tak się w tym rozpędził, że chciał pościć do emerytury chyba;) Na szczęście mam sposoby by mu te głupie myśli wyperswadować;)))

Tak więc konkluzja moja jest taka - dobrze, że można sobie ponarzekać, pousmiechać z czyjegoś szczęścia i poczytać o tym jak to jest u innych ciężarówek:))

Dobranoc;)

Zuz-Inka - wizyta petarda, popłakałam się oczywiście ze szczęścia jak zobaczyłam jak macha do mnie rączkami na USG. Lekarz powiedział że wszystko jest w porządku maleństwo szybko rośnie i z USG wyszedł mi o półtora tygodnia szybszy termin porodu :). Oczywiście byłam tak przejęta tym wczoraj wieczorem że w zasadzie siedziałam ciągle na telefonie :) i opowiadałam jakie to cudo :). Zamieszczam fotkę którą udało mi się pozyskać od lekarza :). Wg USG maleństwo ma już 53 mm :) ach jak sie ciesze :):-):-)
Zobacz załącznik 392631

Kochane mam takie pytanko :confused: Bo bylam w aptece i chciałam kupic sobie apap i pani farmaceutka zaproponowala mi panadol powiedziala ze to taki sam sklad. Czyli jego mogę spokojnie zażyć ? Strasznie boli mnie głowa :baffled:

Ja slyszalam, ze w ciazy bezpieczny jest paracetamol.

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie dziewczynki:-)
moje malenstwo pojechalo...mama sie denerwuje ;-/ mam nadfzieje bedzie wszystko dobrze :)

milego dnia dziewczynki....my juz w pracy

Do góry