reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie w 2012

Laseczki Wy moje ale sie rozpisałyście. Bardzo miło sie to czyta jutro proszę o powtórkę:-)

Pomimo tego sie dziś oszczędzałam brzuch mnie boli nawet jak leżę i nic nie robię.

Zamówiłam dziś ziemniaki na zimę :p i do tego od wuja kielbaskę i kaszankę własnej roboty . Już mi ślinka cieknie.

Jak nic nie robię to myślę za dużo myślę. Więc dziś wymyślałam prezenty na święta(wiem szybka jestem). Kupuje tylko prezenty dla dzieci a łącznie z moim jest ich siedmioro. Patiemu już wybrałam i domek dla lalek do trzylatki a dla reszty sie zostanawiam.

Powiedzcie czym sie interesują 12 dziewczyny?

Anaztazja idź sie przebadaj do dupciologa mi to wygląda na jakieś zaburzenia bo albo sie ma @ albo nie, nie ma niczego po środku.

Idę myć małego trochę nie wiem jak to zrobić bo sie ruszać nie mogę.

Aaa przypomniałam sobie. Moja ciocia zaczęła robić drzewo genaologiczne i doszła do roku 1715. Jestem w szoku. W przyszłym roku będziemy z ciocia szykować wielki zjazd rodzinny na około 200 a ponad połowy na oczy nigdy nie widziałam . Nie mogę sie doczekać zwłaszcza ze szykuje sie niezła imprezka

reklama
Hej

Jestem po wizycie.
Lekarz nic nie widział miedzy nogami, wiec będzie jak narazie córcia:-):-):-):-), potwierdzi na nastepnej wizycie, ale ja z tego wszystkiego juz kupiłam rózowe body:)

Jutro jade na 15.45 po l4, do pracy zadzwoniłam ze mam dodatkowe badania i dokładniejsze usg i lekarz mi powiedział ze bez l4 sie nie obejdzie...bo cos mu sie nie podoba ale to wszystko wyjasni sie jutro. Jutro zadzownie ze musze odpcozywac i tyle.
Odezwe sie jutra bo teraz padam.

Mona, gratuluję córci :)

Bunny, ale fajnie z tym drzewem.... mnie też zawsze korciło, zeby coś takiego zrobić w mojej rodzinie, ale narazie nie mam na to czasu... moze kiedyś :) A powiedz mi Twoja ciocia tylko z jednej strony rodziny robiła to drzewo czy z dwóch stron??
A co zaplanowałaś Patiemu na Świeta??

Anastazja, chyba bez wizyta u gin sie nie obejdzie :no::no:

Laseczki Wy moje ale sie rozpisałyście. Bardzo miło sie to czyta jutro proszę o powtórkę:-)

Pomimo tego sie dziś oszczędzałam brzuch mnie boli nawet jak leżę i nic nie robię.

Zamówiłam dziś ziemniaki na zimę :p i do tego od wuja kielbaskę i kaszankę własnej roboty . Już mi ślinka cieknie.

Jak nic nie robię to myślę za dużo myślę. Więc dziś wymyślałam prezenty na święta(wiem szybka jestem). Kupuje tylko prezenty dla dzieci a łącznie z moim jest ich siedmioro. Patiemu już wybrałam i domek dla lalek do trzylatki a dla reszty sie zostanawiam.

Powiedzcie czym sie interesują 12 dziewczyny?

Anaztazja idź sie przebadaj do dupciologa mi to wygląda na jakieś zaburzenia bo albo sie ma @ albo nie, nie ma niczego po środku.

Idę myć małego trochę nie wiem jak to zrobić bo sie ruszać nie mogę.

Aaa przypomniałam sobie. Moja ciocia zaczęła robić drzewo genaologiczne i doszła do roku 1715. Jestem w szoku. W przyszłym roku będziemy z ciocia szykować wielki zjazd rodzinny na około 200 a ponad połowy na oczy nigdy nie widziałam . Nie mogę sie doczekać zwłaszcza ze szykuje sie niezła imprezka
mamsiostre w tym wieku i ona np lubi perfumy

Witam:)
Mag Gratuluję podwójnego szczęścia:-)
Qcz super że widziałaś fasolkę ja już się nie mogę doczekać , trzymam &&&&&&&&&&&& do następnej wizyty:)

Bunny 12 latki to już perfumy kosmetyki chłopaki i te sprawy hihi .Moja (14) pod choinkę dostała telewizor to reakcji prawie zero ale jak rozpakowała malutki prezencik w którym była płyta Bednarka to tak się cieszyła że cały blok chyba ją słyszał i myślę że jakaś fajna płyta dla 12 latki to fajny prezent:)

Wika głowie skupiła sie na jednej stronie czyli na pradziadkach z którymi sie wychowywała (jej prababcia była siostrą mojej praprababci) druga strona kończy sie gdzieś na roku 1842 ale zjazd będzie chyba tylko z jednej strony

Patiemu wybrałam ogromny zestaw klocków , kierownice z hamulcem gazem kluczykiem w stacyjce takim jak na motorze, tor 3 poziomowy dla samochodów.

Mmona supcio gratuluje córci!!!

Powiedzcie mi dziewczyny bo ja nie pamiętam jak to było w ciąży czy jak brzuch pobolewa to coś złego czy to normalne? Niby brzuch niby krzyż :(

A jednak znowu jestem:-)

zapodalam sobie ćwiczenia , później ciepła kąpiel razem z koszeniem trawy w różnych częściach mojego olbrzymiego ciała:-D:-D a teraz pomalowałam sobie pazury - na nogach też :szok::szok::szok: nigdy mi się nie zdarza taka kumulacja:-):-):-)
Tak mi sie nie chce do lekarza iśc ale sproboje jutro się umówić:-(
a co myślicie na to że np. owulkę miałam później? czytalam też że zdarza się że endo jest na tyle małe czy jak to się nazywa że zamiast okresu właśnie trochę poleci i koniec, już sama nie wiem - ale wiem że tylko lekarz rozwieje wszystkie wątpliwości :-(
bunny -no ja liczę że jutro to do nas dołaczysz :tak::tak:
mmona - gratuluję córci - nareszcie dziewucha w naszym gronie :-)

reklama
Viola groźne są silne skurcze, plamienia, krwawienia i silny ból. To co piszesz przypomina mi ból menstruacjny czyli normalny na początku ciąży. Nie denerwuj sie i odpoczywaj. Wszystko będzie dobrze:-)

Ostatnia edycja:
Do góry