reklama

Mamusie w 2012

reklama
no i zostawić Was na chwilę - wysyłałam smsa na kumulacje do RMF :-D

kotku - przytulam i całuję , Ja myślę że Ty potrzebujesz towarzystwa do zaciążenia - piszę się na Twoją partnerkę ;-)

Ostatnim razem jak byłam w wc - to cisza była :wściekła/y::angry: teraz piję herbatkę i pójdę znowu sprawdzić co tam w trawie ( :laugh2: ) piszczy
magic - do trzech razy sztuka się mówi , tym razem wytrwasz do końca i dostaniesz podwójna nagrodę!!!!!
zjola - mówisz że latasz z kwiatka na kwiatek po wątkach :rofl2:

I co?? ;)

Czuję się jak balon , zastanawiam się może ten mój balon czymś tam przetkać :-D:-D:-D
@ kici kici kici chodź do cioci Anastazji - nutelke dostaniesz i zupkę pomidorową :-D

Ha ha wariatki!!!!!!!!!!! ;D

:sorry::sorry::sorry: Co za emocje :laugh2::-D trzymajcie kciuki żebym wygrała 170 tys :tak:
no i znowu , zanim narysowałam te buźki Wy już rozpisałyście się :-):-):-):-)
magic - Amanda - piękne imię i rzadko spotykane - nie znam żadnej .

A ja gram w totka, 25 mln ;D Trzymajcie kciuki! ;]

o matko to jest uzależnienie!!!!!!!!!!!!!! nie mogę się skupić na pracy :-D

jak to miesiąc? liczę że za jakieś 2-3 tyg. już pierwszy dziesiątek wyskoczy zza krzaczków :-D:laugh2: no bo Ja na koniec czerwca poproszę termin porodu :laugh2::rofl2:

Jak wygram te 170 tysiaków to każdej czekoladę wyślę - i to kurierem - ot taki luksus , a nie jakieś tam szmatki :-p

Najlepiej 27 czerwca, w moje urodziny ;P

Nie nadrobiłam wszystkiego bo nie mam czasu.. Buziaki! ;**

Dobra ja zaraz zmykam i będę w sobotę albo jutro wieczorem,gdyż jutro moja mama ma dzień ze swoimi dziećmi i wnukami tzn. wnuki czyli mojej siostry córka oraz mojego brata syn. ;) i jutro moja siostra ze swoim mężem i brat ze swoją żoną chcą coś ogłosić tylko ciekawi mnie co tego nikt mi nie chciał ujawnić a mi mogliby a teraz zżera mnie ciekawość :D

reklama
miałam już nie wchodzić, ale załamuję się :-(:-(:-(
nadal mi się @ nie rozkręciła, trochę poleciało ze śluzem i koniec, brzuch mam tak nadęty że wyglądam na 5 miesiąc :angry::angry::angry::angry::angry:

widzę że mam do wyboru do koloru daty porodu :-) chciałabym 21 czerwiec , ale z ta wredna @ nmi się nie uda już o ile w ogóle uda się w czerwcu :angry::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry