reklama

Mamusie w 2012

reklama
A ja też miałam skarpetki przy porodzie. Najpierw kazałam je sobie założyć, bo miałam nogi jak lody a potem jeszcze szybciej kazałam je ściągnać, bo jak miałam przeć, to mi się stopy na rurkach z boku łóżka ślizgały. Widok był komiczny a położne zrywały boki ze śmiechu, jak ja mówiłam do byłego: załóż mi szybko te skarpetki, bo zamarzam a potem ściągaj mi szybko te skarpetki, bo się ślizgam.

A ja też miałam skarpetki przy porodzie. Najpierw kazałam je sobie założyć, bo miałam nogi jak lody a potem jeszcze szybciej kazałam je ściągnać, bo jak miałam przeć, to mi się stopy na rurkach z boku łóżka ślizgały. Widok był komiczny a położne zrywały boki ze śmiechu, jak ja mówiłam do byłego: załóż mi szybko te skarpetki, bo zamarzam a potem ściągaj mi szybko te skarpetki, bo się ślizgam.

ha ha ha
Mam nadzieję że i ja się załapię na czerwiec

hmmmm nie pomyślałam o upale, ale może klimę zamontowali - bo teraz remont na oddziale zrobili , normalnie hotel 5* :-) to się zapytam czy klima w cenie jest :-p
wika - witam w klubie osób nie nadązających odpisywać :happy:
Widzę same skarpetowe dziewczyny tu się zebrały , może Ja sobie też jakieś zakupię :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry