reklama

Mamusie w 2012

reklama
trina - no ładnie tak bez konsultacji z lekarzem leki przyjmować , ale dobrze że pomogły :tak:
No to teraz udaję się na zasłużony ........- wcale nie odpoczynek - tylko do pracy , bo trzeba w końcu coś zrobić :-D
Jak wygram to dam Wam znać :-p

A ja poproszę białą czekoladę ;) No to idź do tej pracy jak musisz :/
Przez was cały czas mam banana na buzi :D przez szmatkę nieee ;)

o matko to jest uzależnienie!!!!!!!!!!!!!! nie mogę się skupić na pracy :-D
Anastazja -przestań, bo umrę ze śmiechu :-D:-D:-D Na te jajka musisz znowu miesiąc czekać!

jak to miesiąc? liczę że za jakieś 2-3 tyg. już pierwszy dziesiątek wyskoczy zza krzaczków :-D:laugh2: no bo Ja na koniec czerwca poproszę termin porodu :laugh2::rofl2:

Jak wygram te 170 tysiaków to każdej czekoladę wyślę - i to kurierem - ot taki luksus , a nie jakieś tam szmatki :-p

Ostatnia edycja:
hej :)

anastazja, mam tak samo jak TY :) siadłam pół godziny temu i zaczęłam czytać... w końcu wzięłam się za odpoisywanie a tu nagle pojawiło się kilka nowych postów na nadrobienia .....

Magic, wow!!!!!!!! Bliźniaki!!!!!!!! ale czadowo!!!!!!! w młodości zawsze chciałąm mieć bliżniaki ale teraz po doswiadczeniach z igorem wybiłam sobie tą idee z głowy :-D

Dana, Słońce, przykro mi strasznie z powodu @@@, ale Ty wiesz, ze nam pisane są miesiące letnie :)

Agnieszka, zdrówka :)

U mnie dziś 29 tc

wydurniamy się!:) Zaraz wrócę idę do mamusi zadzwonić i dowiedzieć jak się czuję i jak przygotowania do wznowienia przysięgi - dziś mojej mamy przyjaciółka wznawia przysięgę małżeńską z powodu 40-tej rocznicy ślubu :) Dziś się rozerwie a jutro i pojutrze nie odgarnie się od swoich dzieci :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry