reklama

Mamusie w 2012

reklama
:sorry::sorry::sorry: Co za emocje :laugh2::-D trzymajcie kciuki żebym wygrała 170 tys :tak:
no i znowu , zanim narysowałam te buźki Wy już rozpisałyście się :-):-):-):-)
magic - Amanda - piękne imię i rzadko spotykane - nie znam żadnej .

Dana - :-( a co do zaskakujących od razu, to też zazdroszczę. U mnie oprócz drugiej, straconej ciąży na wspomagaczach szło, ale zawsze szybciutko. Z Maćkiem po ok 9 mies starań wyszła prolaktyna, a zaszłam po dwóch miesiącach brania parlodelu, a teraz od razu po duphastonie. Nie wiem czy pamiętacie, że sobie sama go na próbę zaordynowałam :zawstydzona/y: Staraliśmy się właściwie od stycznia, ale jakoś tak od lutego zaczęły mi się dziwne plamienia przed okresem. Poczytałam, że to może być niedomoga lutealna i na to progesteron. A że miałam jeszcze pociążowy duphaston, to go wzięłam w maju i od razu zaskoczyło, czyli coś musiało byc na rzeczy ;-)
magic - będzie dobrze, może właśnie bliźniaki Ci pisane? I skoro u Ciebie po kądzieli wszystko się dziedziczy, to stawiam na dziewczyny ;-)

No to Anastazjo trzymamy kciuki!
Ja też żadnej nie znam prócz siebie ;)
Ja też stawiam na dziewczynki w końcu u mnie w rodzinie królują baby !:) hehehee
Właśnie co za luksus ja to rękawem zawsze lecę a jak nie mam to biorę to co leży na wierzchu i wycieram a jak nic nie leży to wtedy szmatka.
:zawstydzona/y: się przez was :P

reklama
trina - no ładnie tak bez konsultacji z lekarzem leki przyjmować , ale dobrze że pomogły :tak:
No to teraz udaję się na zasłużony ........- wcale nie odpoczynek - tylko do pracy , bo trzeba w końcu coś zrobić :-D
Jak wygram to dam Wam znać :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry