reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2011

reklama
Witam

Melduje sie tylko ze dalej nie rodze!
Ale neistety mam troche zamieszania w domu. Male przemeblowanko.
No i wkoncu przyleciala moja mamuska! szczesliwa jestem cala i zdrowa. Dzis pol dnia sprzatalysmy chate. Oh dobrze jakas pomoc zawsze...:-D

Dziewczynki, odezwe sie jutro bo dzis padam na ryjek!! Milej nocki

I ja tak jeszcze zagladam z nadzieja na jakies wiesci od Justys, ale widocznie musimy poczekac dluzej....
Lena a jak tam u Ciebie po lekarzu?
Kingolinka, wspolczuje tego bolu.... nie dosc ze koncowka ciazy, to jeszcze takie "atrakcje"....
Werka, ale Ci fajnie ze masz mame u siebie!:)

zakukalam zaraz przy porannej kawie i nadal nic od Justys... ale moze jak miala cc to byla zbyt zmeczona caly dzien , zeby napisac do nas, poczekamy :-)

czy bole jak na okrutny okres moga sobie trwac i trwac(tzn dnie albo tygodnie) czy to znaczy, ze to "juz niedlugo"? <--- tak sie od kilku dni zastanawiam, choc pewnie to sparwa indywidualna..

Ja myśle Monika że mogą trwać. MOgą to być przepowiadające ale zaczynają być bolesne.

Witam się z rańca...
Noc spokojna, ale za to jak wstalam, zdążyłam wypić herbatke z sokiem i zaczęlam wymiotować i chyba kręci mnie w brzuszku jak na biegunke... Dziwne bo nic złego nie jadłam :(

monika, ja tez mysle,ze moga sobie trwac....ale jak juz robia sie bolesne, to mysle,ze juz niedlugo :)

ja wczoraj spotkalam znajoma,ktora pol roku temu rodzila, i mowi,ze miala skurcze juz regularne,ale zerowe rozwarcie i tak lezala w szpitalu 2 dni z tymi skurczami,nie miala rozwarcie,wiec nie dostala zneczulenia,bo daja ponoc od 4 cm, i jeszcze jej powiedzieli,ze jak bedzie trzeba to bedzie i trzy albo 4 dni lezec :p ale cc nie zrobili,mimo,ze uslyszala od lekarki,ze juzdawno nie mieli tak ciezkiego przypadku u siebie...

reklama
Witam i ja przy porannej kawce :happy:
Widzę ,że nadal cisza ,żadnych wieści od Justyś... :baffled:
Mileczka ,mnie wczoraj na noc złapały takie rewolucje żołądkowo-jelitowe i nie mam pojęcia od czego, nic takiego nie jadłam, a momentami ,aż mnie siódme poty oblewały :eek:

Do góry