reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie w 2012

zapodalam sobie ćwiczenia , później ciepła kąpiel razem z koszeniem trawy w różnych częściach mojego olbrzymiego ciała:-D:-D a teraz pomalowałam sobie pazury - na nogach też :szok::szok::szok: nigdy mi się nie zdarza taka kumulacja:-):-):-)

:-D:-D:-D niemożliwa jesteś :-D:-D

Bunny, no no to PAti będzie miał wypas z zabawkami :)

Viola, też myślę tak jak Bunny :)

reklama
Kurde Anaztazja a tak liczyłam ze każda dostanie po czekoladzie a tu nici. Tak samo jestem załamana jak i Ty:-(

Ja przesadziłam trzeba było mnie wiedzieć w zeszłym roku:-):-):-) wtedy szalałam a teraz to jestem spokojna

Moje dziecko nie śpi za to podtyka mi nóżki do wąchania :p dobrze ze są czyste

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)

Viola mnie tez pobolewa brzuch i krzyz ale identycznie mialam w pierwszej ciazy:) pamietam jak mi lekarz mowil ze to przez powiekszajaca sie macicie itp. Takze spokojnie:) zazdroszcze wizyty- ja bede mial pewnie za jakies 2 3 tyg. Chyba ze nie wytrzymm dluzej i pojde prywatnie:D

a j dzisiaj sie wyspalam , moj synek dal mi sie wyspac i ani razu sie nie obudzil w nocy. A zdarz mu sie to jeszcze czesto. Ogolnie biedak jest chory:( katar kaszel ehhh tak sie meczy

Natalia no ja chodzę prywatnie bo w przychodni jakaś wredna baba przyjmuje a prywatnie chodzę do miłego lekarza który ma dla pacjętki tyle czasu ile ona potrzebuje i pracuje też w szpitalu także później jest przy porodzie:)

hola hop :-D:-D

no bunny mi też jest szkoda - szwagierka 3 trafiła :-):-) nie będzie czekoladek będziemy się odchudzać :-p:-p
chciałam się pochwalić - moje wczorajsze zabiegi przyśpieszające podziałały:-D:-D:-D w pełnej okazałości zawitała do mnie @ :laugh2::laugh2: IMAG0137.jpg z wczoraj rano, z wczoraj wieczór później wstawię :-)

wpadam tylko Wam powiedzieć, że moja "najdroższa, najukochańsza przyjaciólka" znowu mnie nie zawiodła :-:)-:)-:)-:)-:)-( Szlag by to trafił...........................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wika - przytulam :* masz 30 dniowe cykle ? To na czerwiec jestem ja, Ty, Dana , mam sówka ( napisz kiedy miałaś @ )- będzie się działo w czerwcu :tak: kto do nas dołącza ?

Anastazja, u mnie jest różnie..... teraz mialam 30 dniowy, ale ostatnie 4 cykle miałam 32 dniowe.

reklama
To zupełnie jak u mnie - ostatnie 2 były 28 dniowe a ten - nawet nie policzę tak od razu - 35-36 dni - będzie dobrze - czerwiec jest nasz :tak: zbieram się do pracy :-)

Do góry