reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

karola - ponieważ jakiś czas wychowywała mnie tylko mama i często spędzałam ferie i wakacje u dziadków, to i mama i babcia nauczyły mnie trochę władać drutami , szydełkiem i igłą :-) pamiętam że zimą mama siedziała przed tv i dziergała skarpety na 4 druty :-) na dodatek nie patrzyła na robotę tylko w tv - strasznie mnie to fascynowało i ona mi pokazywała jak to się robi :-) Teraz jak coś chcę sobie dla siebie podziergać a nie pamiętam jak to się robiło to proszę ją o pomoc żeby mi przypomniała i dalej już jakoś mi idzie. Nie mam takiego drygu i zdolności jak ona :-)

Dziś ułożyłam ubranka i wydawało mi się że tego jest dużo...a tu okazuje się że dupa blada :-( no trudno, nic już dla młodziezy nie dokupimy bo teraz zaczną się częstsze wizyty u lekarza a co za tym idzie kasa, więc kalkulacja jest prosta...

reklama
Zastanawiałyscie sie ile rzeczy zabrac ze soba do szpitala dla dzieci?
Chodzi mi o to ile par np spiochów?
Chce spakowac torbe, czesciowo przynajmniej bo jeszcze kilku rzeczy mi brakuje:baffled:
Dzisiaj strasznie sie objadam:sorry:mam ssanie na słódycze, a chwile pózniej na krupnik, a wieczorami najlepiej mi wchodzi kakao i kanapki takie zwykłe z żółtym serem, pycha

Tossa-u mnie to samo...jak poukładałam i pospisywałam to aż mnie zatkało...myślałam że mam ich dużo a tu są jeszcze braki..moja mama mi takie spódnice w ludki robiła na drutach i swetry...:-) zawsze jej zazdrościłam drygu ale nie umiem tego pojąć i już na dodatek jestem leworęczna to już całkiem masakra:-)

karola mi lekarz powiedział że po cc jest się 4 dni , więc naszykowałam dzisiaj 4 komplety na łebka (koszulka/śpiochy) plus 2 komplety zapasowe (pajace//body z krótkim rękawem) i w domu zostawiam mężowi 1 komplet na łebka na wyjście plus kombinezony i czapki. Czapeczek naszykowałam na 4 dni. I po 2 pary skarpetek na wszelki wypadek plus po 2 pary niedrapek. Może i za dużo tego szykuję ale wolę mieć więcej niż żeby mi w szpitalne ubierali dzieci

powaliła mnie na łóżko ogromna bezsilność,popłakałam się...nie mam sił się ruszać..nic mi się nie chce...tylko płakać...te bezsenne noce i to że w dzień nie śpię chyba teraz wyszło.... idę się umyć i spać....
Miłej Nocki Dziewczynki...

reklama
dziewczynki a czy w pojedynczej ciąży też tak szybko ogarniały was doły ?
czy to tylko takie atrakcje są w podwójnej ?
bo ja też czuję się bezsilna, mam dość siedzenia w domu, ale jak mam się gdzies ruszyc to mi się nie chceeee...
dobrze że jest to forum, bo jest chociaż z kim pogadać, bo tak to pies z kulawą nogą nie odwiedzi, oprócz teściowej i moich rodziców :-(

Do góry