reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dobrej nocy dziewczyny :)))

ja się jeszcze później zamelduję, bo na razie wzięłam się do nauki, taka cisza w domu :tak:

a żeby nie było że dzisiaj u mnie dzień bez narzekania, to jeszcze napiszę że coś boli mnie w prawym boku, tak na dole :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Śpijcie dobrze Dziewczyny Kochane...:tak:przesyłam Wam całą masę pozytywnych fluidów żeby te ciążowe trudy były jak najmniej uciążliwe...z jednej strony czasami marzy mi się takie słodkie nic nie robienie i możliwość leżenia całymi dniami jak w ciąży....bo nie ukrywam ze jestem zmęczona...ale szybko sobie przypominam jak miałam wtedy dość wszystkiego,jak wszystko bolało,nie mogłam ani siedzieć ani leżeć,w żadnej pozycji nie czułam ulgi,a brzuch miałam wrażenie ze mi w końcu eksploduje....także rozumiem Was doskonale i życzę aby ten czas jaki pozostał Wam do rozwiązania szybko zleciał...no i spijcie ile się da:-)

Hej leniuchy, gdzie Wy jestescie????
Noc była taka sobie, ani nie naj gorsza ani jakas super ale wczoraj wieczorem jak oglądalismy film naszł mnie takie dziwne mysli ze wody mi pewnie zaraz odejdą, a w pokoju obok spi Franio i trzeba go budzic, czy sama dam rade zawiezc sie do szpitala? W ogóle odnosze takie wrazenie tam na dole jakby któres z dzieci miało mi wypasc. Czasami tak mnie tam naciskaja ze naprawde sie boje ze to juz.
Zrobiłam z mezem zakłady o termin porodu-ja mówie ze po 15 pazdziernika, a on obstawia, ze przed 15-tym...we well see

Cześć Dziewczynki,

ja na dzień dobry zjadłam cała czekoladę żurawinową, nie mogę dziś na siebie patrzeć,mam ogromnego nerwa....
w nocy jedna pobudka o 3.30 ...
dziś sama z Laurą.... boże daj mi sił.....

w sumie bardziej stresuję się tym że mam taki paskudny nastrój..taki ogromny smutek czuję :-((((( na dodatek dziś pożyczyłam kompa od sióstr bo mój dziwnym przypadkiem spadł z łóżka i włącznik się popsuł...:-(((((

reklama
Do góry