reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dobra dziewczynki ja juz sie na dzisiaj zegnam milego wieczoru szczesiara zycze spokojnej nocy staraczka plodnej nocy;-) do jutra pa pa

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki Ilonka
właśnie dostałam @ - tak to już ten czas kiedy mogłam zrobić testy...
podziwiam Was - ja już tracę nadzieję ..
właśnie się dowiedziałam, że mój mąż wyjeżdża na tydzień -właśnie ten tydzień
:(:(:(:(

dzięki Ilonka
właśnie dostałam @ - tak to już ten czas kiedy mogłam zrobić testy...
podziwiam Was - ja już tracę nadzieję ..
właśnie się dowiedziałam, że mój mąż wyjeżdża na tydzień -właśnie ten tydzień
:(:(:(:(

tzn w ten tydzien kiedy bedą dni płodne ??????????? :-(

Nie martw sie kochana !!!!!!!Który to cykl starań?? bo mi chyba umknęło albo zapomniałam juz - przepraszam

witajcie dziewczynki ja juz po kawce za chwile zmykam malego do szkoly zaprowadzic a potem sniadanko i luz bo torebki uszyte:-) dzisiaj juz nic nie boli wiec chyba po jajeczkowaniu

bietka prosze zadnych dolin jestesmy tu razem i razem przejdziemy nie powodzenia az wkoncu sie uda :-)

a wczoraj nie zauwazylam violi co tam u niej niech sie odezwie czy wszystko ok milego dnia

Jestem jestem:)

Wczoraj wróciłam taka mega zmęczona z pracy że przespałam wieczór i noc,weszłam zobaczyć do was ale nie miałam siły nawet przeczytać wszystkiego..

Wczoraj powiedziałam szefowej że jestem w ciąży ,przyjęła to spokojnie nawt miło ze mną rozmawiała, powiedziała mi że jak będę dobrze się czuła to dobrze by było żebym do końca grudnia przepracowała a w styczniu poszła na L4 i byłoby wszystko ok gdyby nie późniejsza rozmowa z jej córką która bardzo się wtrąca...
Niby była miła ,pogratulowała i wogóle ale z rozmowy wywnioskowałam że jak mi po porodzie umowa wygaśnie to mi jej nie przedłużą, więc czemu ja mam pracować do grudnia żeby oni na ten gorący okres nie zostali z ręką w nocniku a oni mi tak podziękują? echhhh

Widziałam że pisałyście o zawodach:) ja też szyję ale dekoracje okienne:) Lubie swoją pracę ale wkurzają mnie warunki prcay i atmosfera którą psuje córka szefowej.

dzień dobry wszystkim :) witam Was z poranną kawą :)
@ zagościła na dobre , wypłakałam się wczoraj mężowi w rękaw ....
Tak ilonko to będzie właśnie TEN TYDZIEŃ - płodny ... :(
ja staram od końca marca więc jest to szósty cykl - :(
nie rozumiem za wiele z tego ... skoro dostałam @ w czwartek - to około dwa tygodnie temu miała być owulacja - doskonale pamiętam, że było w ten dzień przytulanko ...
i w piątek było także ... :(:(:(:( :angry:
Myślę o tym by napisać d o tych sióstr, o których tu pisałyście o pasek św. Dominika ...
GRATULUJE ZzAGUBIONA :):):)
CAŁUJĘ WAS :*
I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA :*

heeeeeej
Viola- jak sie bedziesz źle czuć to nie patrz na nic tylko na L4 bo dziecko i TY wazniejsze, a tak jak piszesz, bedziesz charować do grudnia a oni potem kopną Cię w tyłek i tyle bedziesz z tego miec !!!!!!!!!!!!!!no takie są realia w naszym kraju :(:-(
powiem szczerze ze sama zastanawiam sie aby gdzies teraz nie iść do pracy na jakis czas, teściowa by posiedziała z małym ze 3 miesiące a potem bym na L4 poszła jakbym sie źle czuła,bo tak bedzie na 100% , no ale zobaczymy
zazdroszczę dziewczyny tych umiejętności, ehhhhhhh !!!!!!!! szkoda Ze Ja nie mam takich zdolności hehe, ostatnio kupiłam materiał na zasłonki na necie i sama zrobiłam ale brzydko mi wyszło i na tym zaprzestałam sama robic takie rzeczy
losiczka- hejjjj :*mały chodzi do 1 klasy ????????????

bietka-
napisz napisz, jak cos to podam ci na priv dane do sióstr :) wiara czyni cuda kochana- i ja w to mocno wierze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ilonko tak moj kubula chodzi do 1 klasy w zerowce sie nudzil i rozrabial teraz to o niebo lepiej przychodzimy do domu on sie przebiera i sam siada do lekcji:-) oby mu tak zostalo:-)

violu wiem jak to jest z ta atmosfera w pracy ja mam to szczescie ze pracuje w domu ale w sumie od 3lat bo tak pracowalam w zakladzie ale zdecydowanie wole w domu

bietka nie zalamuj sie moze ta przerwa dobrze wam zrobi i w nastepnym cyklu bedzie dzidziunia:-)

Do góry