reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzień dobry...
właśnie doczytałam , ze phoenix przenosi swoje staranka na 2013... szkoda..

Iza widzę , ze jesteś bardzo wytrwała;-)pewnie aż się iskrzyło
My zaraz wybieramy się do biblioteki. Kobietki czytałyście coś ciekawego ostatnio? Byle nie fantasy;-)

hej

chyba zaszyje sie w jakas niedzwiedzia nore jestem taka spiaca:-D

wiesz nie wiem, czy Ci podejdzie z typowej literatury, ze to tak ujme czytalam Underdog, autor- Flygt Torbjörn; Doppler, autor - Erlend Loe, wiem, ze na polski obie byly tlumaczone martolinka. W sumie zalezy co konkretnie lubisz czytac.
Fantasy w zasadzie tez nie lubie, ale 4 pierwsze tomy Czarnej kompanii sa swietne, w sumie to dark fantasy, i cykl Swiat dysku, ale juz dawno mi sie znudzilo po ktoryms tam tomie.

hej
ja dzisiaj będę się czołgać do pracy. Jest gorzej niż wczoraj. Martwię się, bo woda powoduje u mnie mdłości, więc nie mogę jej normalnie pić. Sok jabłkowy mi wchodzi, ale musi być mocno schłodzony. Posiłki max 2 dziennie. Wczoraj siedząc przy biurku miałam zawroty głowy:/
Dziewczyny, te które są dalej i te która już mają dzieciaczki, czy przybrałyście na wadze w czasie pierwszego trymestru? Ja w tej chwili ważę dokładnie tyle samo w porywach do kilograma więcej.

Heło:-)

widzę temat książek to napiszę :-p:-p:-p Ja czytam Harlan Coben - on ma mnóstwo tego , ale to trzeba lubieć takie kryminały:-D:-D Ja 2 lata pochłaniałam w 2 dni 1 książkę , teraz troche czasu brak , ale tak w 4-5 dni idzie 1 książka - polecam:tak::tak:
Piszę coś ala King , Koontz .
Iza - super ten kalendarzyk :tak::tak:
sowinka - smacznie ten przepis brzmi, tylko Ja mam 2 lewe ręce do takich rzeczy , więc obejdę się tylko smakiem :-(
Qcz - Ja do 24 tyg nie przytyłam ani trochę , tzn na wadze, bo brzuch było widać, nie miałam mdłości ani nie odrzucało mnie za bardzo od jedzenia. Koleżanka w 1 ciazy przytyła 30 kg, a teraz jest w 36 tc i schudła do wagi sprzed 1 ciązy + 6 . Także to zależy.
liv - masz las niedaleko , idź wykurz jakiegos niedźwiedzia :-D:-D:-D
Ja za to dzisiaj mam trochę energii , już w sądzie byłam , a teraz jakąś herbatke strzelę i za pisanie się biorę :tak::tak:

reklama
Do góry