reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny, te które są dalej i te która już mają dzieciaczki, czy przybrałyście na wadze w czasie pierwszego trymestru? Ja w tej chwili ważę dokładnie tyle samo w porywach do kilograma więcej.

Qcz kochana ja w czasie pierwszego trymestru zgubiłam 7kg, bo cały czas wymiotowałam:baffled:

P.S. Iza wg twojego linka to dziś i jutro mam największe szanse na dzidziolka, więc będziemy działać;-) i tam niby jest na chłopca:laugh2:

Moja siostra dziś z Błażejkiem do nas przyjedzie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja akurat kupilam o wiele taniej wkleilam wam przykładowa aukcje mnie wyszedł 84zł a to dlatego ze laska kupila okazalo sie po pierwszym miesiacu ze jest w ciazy i odsprzedaje prawie nie uzywany

Qcz ja w poprzedniej ciąży w 1 trymestrze nic nie przybrałam , teraz też się trzymam bo tylko 1kg na +.

Maron sliczny ten szlafrok!!!a co do ksiazki Cejrowskiego.. ten facet działa na mnie jak płachta na byka. Nie zgadzam się zupełnie z jego poglądami , których niestety nie szczędzi w swoich wszelakich programach.

DZięki dziewczyny za propozycje;-) chciałam wypożyczyć m.in. "jak mówić żeby dziecko nas słuchało..." , ale ktoś wypozyczył więc pewnie ostatecznie zamówie z allegro

wiesz martolinka, jest ksiazka "wychowaj szczesliwe dziecko", autora nie pamietac, ale jest dobra dla rodzicow patrzac okiem powiedzmy fachowym, po czesci tez w temacie, jaka ksiazke chcialas wypozyczyc. zajawka-

Wychowaj szcz�liwe dziecko Praktyczne porady dla rodzic�w | www.samosedno.com.pl

cejrowskiego nie lubie, ale slyszalam, ze wlasnie ksiazki podroznicze sa swietne, moze kiedys sie skusze

az kuknelam z ciekawosci w kalendarzyk, co Izka pokazala, i z malym totalnie sie sprawdzilo, z coreczka absolutnie nie:-D

wrocilam ze spaceru, kurcze jakies lato sie zrobilo czy co:eek: jak tak dalej pojdzie, to wyjme letnie ciuchy, ale pewnie to ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi

calogera, z natury czytam/ogladam kryminaly i to wlasnie skandynawski, ja wiem, czy stresujace, mala spokojna w sumie, maly to sie okaze:blink:

tez go nie trawilam i chyba podobne zdanie ma wiele osob :-) ale juz na tylnej okladce ksiazki jest napisane ,,Nie trzeba lubic Autora, zeby polubic te ksiazke, bo czy sie komu Cejrowski podoba, czy nie, trzeba przyznac, ze opowiada bardzo ciekawie'' :-)

Dzień dobry...
właśnie doczytałam , ze phoenix przenosi swoje staranka na 2013... szkoda..

Iza widzę , ze jesteś bardzo wytrwała;-)pewnie aż się iskrzyło
My zaraz wybieramy się do biblioteki. Kobietki czytałyście coś ciekawego ostatnio? Byle nie fantasy;-)

No wiesz, tak ostatnio mogłabym z łózka nie wychodzic ;D Uzaleznilam sie, czy co??????? ;D

A ja Ci wlasnie polece cos zajefakenku*abistycznego ;D i fantasy ale nie typowe jak gwiezdne wojny czy cos takiego tylko cos naprawde super, z wieloma wątkami, ksiazka doskonała! Terry Goodkind - seria Miecz prawdy. No cos pieknego. 11 tomów, grubych, ale super sie czyta. Ja to całą ciaze czytalam. Wyciska łzy. Sama fantasy nie lubie, ale to do mnie trafiło.. Tez mnie kolega namawial i nie chcialam czytac, a potem było mi ciagle mało! ;] I zaluje ze juz wszystko poczytałam.. Na internecie jest w wersji ebook :) chociaz zacznij pierwszy tom ;] a i obejrzyj sobie pierwsze 2 odcinki tego filmu (dalej nie ogladaj bo po przeczytaniu ksiazki film irytuje bo strasznie odbiega) ale obejrzyj to z tego wzgledu ze aktor jest wspanialy ;) Richard ;P i później sie fajnie ksiazke czyta jak go sobie mozna przywołac w wyobraźni.

hej
ja dzisiaj będę się czołgać do pracy. Jest gorzej niż wczoraj. Martwię się, bo woda powoduje u mnie mdłości, więc nie mogę jej normalnie pić. Sok jabłkowy mi wchodzi, ale musi być mocno schłodzony. Posiłki max 2 dziennie. Wczoraj siedząc przy biurku miałam zawroty głowy:/
Dziewczyny, te które są dalej i te która już mają dzieciaczki, czy przybrałyście na wadze w czasie pierwszego trymestru? Ja w tej chwili ważę dokładnie tyle samo w porywach do kilograma więcej.

Ja duzo schudłam na początku ciazy, wazyłam chyba 46 lub 47 kg.. a wczesniej 54 kg, to duza różnica. Najlepsze jest to ze w ciazy później wazyłam najwiecej pod koniec juz 64 kg, a teraz 50 kg ;D Nie moge wagi nabrac, chyba mnie anemia po ciaży tak wykonczyla..

Heło:-)

widzę temat książek to napiszę :-p:-p:-p Ja czytam Harlan Coben - on ma mnóstwo tego , ale to trzeba lubieć takie kryminały:-D:-D Ja 2 lata pochłaniałam w 2 dni 1 książkę , teraz troche czasu brak , ale tak w 4-5 dni idzie 1 książka - polecam:tak::tak:
Piszę coś ala King , Koontz .
Iza - super ten kalendarzyk :tak::tak:
sowinka - smacznie ten przepis brzmi, tylko Ja mam 2 lewe ręce do takich rzeczy , więc obejdę się tylko smakiem :-(
Qcz - Ja do 24 tyg nie przytyłam ani trochę , tzn na wadze, bo brzuch było widać, nie miałam mdłości ani nie odrzucało mnie za bardzo od jedzenia. Koleżanka w 1 ciazy przytyła 30 kg, a teraz jest w 36 tc i schudła do wagi sprzed 1 ciązy + 6 . Także to zależy.
liv - masz las niedaleko , idź wykurz jakiegos niedźwiedzia :-D:-D:-D
Ja za to dzisiaj mam trochę energii , już w sądzie byłam , a teraz jakąś herbatke strzelę i za pisanie się biorę :tak::tak:

Powiem wam ze z Olivia mi sie sprawdził ten kalendarzyk ;) Zobaczymy czy teraz wyjdzie ;]

Qcz kochana ja w czasie pierwszego trymestru zgubiłam 7kg, bo cały czas wymiotowałam:baffled:

P.S. Iza wg twojego linka to dziś i jutro mam największe szanse na dzidziolka, więc będziemy działać;-) i tam niby jest na chłopca:laugh2:

Moja siostra dziś z Błażejkiem do nas przyjedzie:tak:

Mi teraz tez na chłopca ;D

Ja dzis jestem wykonczona.. Niby nic nie robilam, a tak jakos wszystko mnie boli.. Pójde spac zaraz.

Powodzenia kochane! Dobranoc. Owocnych przytulanek ;)

Nie wiem co sie dzieje i czy powinnam jechać na pogotowie niby nic mnie nie boli. O 5 obudziłam sie bo Pati chciał mleka i czuje mokro w gaciach ja patrzę a tam krew. Poleciałam szybko sie przebrałam (całe majty były we krwi ) zrobiłam mleko dałam małemu i poszłam do kibelka a tam cała juz podpacha we krwi i ogromny skrzep. Czy ja okres dostałam 12 dni po zabiegu czy coś sie dzieje? Krwawienie po zabiegu skończyło sie dwa dni temu i ono było brązowe a tu jest krew czerwona jak diabli? Jak myślicie jechać na pogotowie czy to okres ? Nic mnie nie boli ale mam stresa jak cholera

reklama
witam sie sobotnio :-) tu jak zwykle pustki, jak co tydzien
Dzis moj mezu wyjatkowo w pracy, wiec weszlam chwile posiedziec :-p
wiecie nic mi sie nie chce, a obrona juz coraz blizej

Do góry