27012701
Mama Pysi
izi pewnie,że można kurierem. Już wysyłam hehe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ale to usg mam dopiero 10.10 i wtedy będę wiedziała coś więcej.izi pewnie,że można kurierem. Już wysyłam hehe![]()

cholerka wie co to bylo ale mam nadzieje ze juz po wszystkim
ehhh no nic, zciagne swoje cztery litery z kanapy i zabiore sie za pranie ale chyb najpierw zjem loda
milego dnia wszystkim!
!wkurzyłam się na maxa, bo babka w aptece wiedziała, że kupuję wyprawkę i słowa o tym nie wspomniała! a zaznaczę, że te kosmetki nie należą do najtańszych. Doświadczone mamuśki - słyszeliście o OILLANIE? mogę stosować od 1 dnia życia, cz lepiej kupić coś innego. uf. ale jestem zła!
tylko potrzebuję mojego M.żeby na "żywo" taki wózeczek obcenić,wypróbować,a mój małżonek ciągle zabiegany.