reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Kurcze...według listy październikówek to z początku października przede mną została tylko Anulka i Karolincia i jeszcze jakaś ale ja jej nie kojarze, a potem ja!!! ale na mnie nie ma co liczyć....czuję się świetnie mimo moich usilnych starań żeby tak nie było...:-(

reklama
Kurcze...według listy październikówek to z początku października przede mną została tylko Anulka i Karolincia i jeszcze jakaś ale ja jej nie kojarze, a potem ja!!! ale na mnie nie ma co liczyć....czuję się świetnie mimo moich usilnych starań żeby tak nie było...:-(

sivi no nie nie wiem czy tak nie można na ciebie liczyć, Ty już też na mecie prawie. Twoje samopoczucie może się zmienić z godziny na godzine.

elifit powodzenia przy pierwszej domowej kąpieli.

malutka cieszę się bardzo, że już masz to za sobą :). Tak Cie przedwczesnym porodem straszyli a tu proszę w terminie.
Zaczynam się bać, że ze mną będzie tak samo ;(

no to mamy pierwszego bobasa z pazdziernika :) Malutka fajnie , ze juz po nameczylas sie troche :(

oj zebys sie nie zdziwila :)))

ale sie nazarlam Tortilli ... chyba pekne :/

Czeeeścć, meldujemy że my już w domu :-)

umęczyli nas w tym szpitalu niemiłosiernie, w sumie to tydzień spędziłam jakby nie licząc tych kilku godzin we wtorek :szok:

Ale było warto :-) Mój synek jest taki grzeczniutki że szok, non stop przy cycu by wisiał, smoka ble, butla ble, pokarm szybko dostałam bo od razu dostawiłam, wczoraj nawał ;/ dziś się stabilizuje, no i brodawki popękane ale to szczeeegół ;-)
Aruś śpi 1,5-2 godz w dzień a w nocy to mu się zdarzy nawet 4-5h snu oł je :tak:
Tak się bałam że sobie nie poradzę ale instynkt robi swoje :-) Przed nami pierwsza kąpiel w domu :)
fajnie że wreszcie w domciu:)

ale sie nazarlam Tortilli ... chyba pekne :/
a ja chleba ze smalcem:)

supre wieści dzisiejszego dnia, mamy pierwszego październikowego maluszka, ale dzień jeszcze się nie skończył..........
ja przejechałam ponad 100km po dziurach i cisza, ale mam jeszcze trochę czasu przede mną jest sporo osób w kolejce:)

Kasia jak ja dostałam skurczy porodowych to po wycieczce samochodem do szpitala (25km) skurcze mi się wyciszyły. Tak się stało dwa razy :).

Mi M przywiózł ciasto orzechowe od swoich dziadków. Zjadłam ogromniasty kawał tego ciasta i czuję, że to był średni pomysł bo mi teraz przez te orzechy w jelitach mieli a o efektach takiego mielenia nie będę się rozpisywać. Napiszę tylko, że mało przyjemne są dla otoczenia ;p.

my już po kąpieli, mały protestował bo ma złe wspomnienia ze szpitala ale później jak aniołek :) tatuś suszył, mama myła :) mój mąż chodzi rozanielony, fajnie tak widzieć jego nieporadność i służyć radą, ehehe w końcu mam 4 dni więcej doświadczenia ;-)

malutka wreeeszcie, musiałaś mnie i Werkę dogonić no bo jak to my już po a ty się tam chowałaś ;-):-D

reklama
Do góry