reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reasumując- jak lekarz każe odstawić, to go posłuchać i nie martwić sie że jeszcze tego dnia urodze, jedynie przetrzymać te ku***wskie skurcze i donosić do końca:D??

życzcie mi tego kochane!! bardzo bym chciuała to mi najlepiej pasuje.

Ale chyba zagonie chłopa żeby przywiózł już wozek i łóżeczko skrecił coooo?

reklama
Ja też myślałam, ze jak luteinę odstawię to wszystko się ruszy. Tymczasem tak jak Kingolinka mam krótką szyjkę rozwarcie na półtora cm i nic. Dzidzia nie chce wyjść a mogłaby już to zrobić. Dzisiaj założyłam prześcieradło na łóżeczka, żeby nie było wymówki, że jeszcze wszystko niegotowe ;p

no właśnie jagmar mój lekarz twierdzi że ta granica to 37 tc a nie 36, i że dopiero wtedy masz 10% pewności że płucka już są ok... w sumie to relanium biore juz m-c i napoczątku pomagało, ale z czasem słabło działanie a teraz wychodzi na to że wogóle nie działa i na ostatni tydzien mam sie meczyc wstawaniem nawet w nocy co 3h na tabletkę;/;/;/
ciekawe tlkyo czy pozwolą mi to odstawić w nastepny weeked i czy od razu zaczne rodzić??:crazy:
bo ja nie zamierzam przenosić... tylko na moim suwaku pokazuje sie tc od @ a lekarz liczy od terminu porodu, wiec wg niego tydzień mi sie zaczyna w piatek a wg suwaka w srode. Ej jak mi nie powie że mam odstawić w 37 to zrobić to na własną ręke??

Mój lekarz tez ma takie zdanie i leki kazał brać do końca 36 tygodnia. Tyle, że nie miałam tej wątpliwej przyjemności co Ty wstawania co 3 godziny w nocy na leki :-(

reasumując- jak lekarz każe odstawić, to go posłuchać i nie martwić sie że jeszcze tego dnia urodze, jedynie przetrzymać te ku***wskie skurcze i donosić do końca:D??

życzcie mi tego kochane!! bardzo bym chciuała to mi najlepiej pasuje.

Ale chyba zagonie chłopa żeby przywiózł już wozek i łóżeczko skrecił coooo?

Ewa zobaczysz co ci teraz powie :)
a lozeczko skladaj kochana niech sie wietrzy :)

reklama
Ewa wózek to nie koniecznie musicie już przywozić, chyba że zaraz po porodzie na spacer się wybierasz:) ale łóżeczko powinniście złożyć bo niektóre bardzo śmierdzą. Moje chyba z tydzień śmierdziało jak nie lepiej

Do góry