reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Atram dobrze, że nic ci się nie stało, no z równowaga pod koniec ciąży bywa czasem kiepsko :eek: A ciacha z Lambertza jesz, to dobrze, bo u mnie je wytwarzają :-D

co do ciuszków u nas nie ma podane w szpitalu ile trzeba mieć i co, dają ciuszki tylko swoje po porodzie, a później przez resztę pobytu w szpitalu trzeba mieć swoje, jakbym miała siłę sama jechać do szpitala to bym pojechała, ale nie chce mi się tłuc autobusami przeszło 20km, a samochód dziś mi się popsuł więc dlatego pytałam was

reklama
kingolinka, ale fajnie, juz masz jakis znak przynajmniej, ze cos idzie do przodu :)

moj tez jest mniej aktywny niz zwylke, ale orpcz tego nic sie nie dzieje
jedynie to czesciej wkladki zmieniam, bo sluzu coraz wiecej, pewnie uciska bardziej
w srode mam wizyte u poloznej
ciekawe czy dojde czy bede wczesniej na porodowce

No wlasnie pełno oznak mam a rozwarcie na jeden jedyny palec :(:(:(

to maz sie pewnie cieszy, ze miejca na inne nie ma :D hahah

dobra koniec zartow :))

kochana, rozwarcie to sie moze w 2 godzi y zrobic, wiec nie martw sie na zapas ;)

WerkaMirek kochana moglabys napisac cos o porodzie tutaj w uk ??
jak wygladaja wizyty poloznej? codziennie przychodzi?

Atram to ty uwazaj jak schodzisz z tych schodow! dobrze ze sie nic nie stalo :)

Kingolinka to sie strachu najadlas - ciesze sie ze wszystko ok :)

sivi na jakie wywolywanie? ja tu stawiam ze ty nastepna ;)
A na powaznie juz jutro by cie zapisala? Mnie dopiero w 41 tygodniu :(

reklama
Hejj no i malutka rozpakowana :-) a do mnie dzisiaj dzwonili z przychodni zebym przyszla na wizyte dzien wczesniej i ,ze gin. która prowadziła moją ciążę ma wolne przynajmniej do konca mc. Hmmm mam nadzieje ze nowy gin. bedzie ok. Okaze się w czwartek :tak: Ze starą gin. chyba nie zdążę się już zobaczyć:-D

Do góry