reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
aga- kazde dziecko podchodzi do tego bardzo indywidualnie, nic na siłe, bo dziecko sie zrazi i bedzie odwrotny skutek, sam musi chcieć, to najwazniejsze,
mój mąż próbował nawet na siłe go sadzać na nocniczku i efekt jest taki ze teraz na widok nocnika dostaje spazmów , wiec po co go meczyć, on sam dorośnie do tego, a twój aga to tym bardziej ma czas :) tylko jak mówię,mozna pokazywać dziecku ale na siłe broń Boże :p

pyscek- a TY chyba nie długo testujesz co'??????:p powróciłaś do Nas aby nam pewnie niebawem teścik pokazać :p
madlen- napewno sie uda :) nie ma innej opcji :D

Matulu.....znów mnie boli głowa :( oszaleje :(((((( spać mi sie chce niemiłosiernie cały czas...... :( :-:)-(
jutro mąż przyjedzie to dopiero bede chodzić niewyspana hihih :) :-)

hej agnieszka bliźniaki mojego brata miały 1,5 roku jak zaczęli je sadzać na nocniczek. musisz mieć dużo cierpliwości. bratowa co 15 min przypominała im o siusiu i sadzał na nocnik aż w końcu pojęły o co chodzi. oczywiście zdarzały się wpadki. na początku nawet bardzo często. ale nie ugięła się i pieluchy im już nie założyła. ale to była wiosna i lato więc łatwiej. teraz maja 2 lata i 3 miesiące i juz nie wiedza co to pielucha. ale wpadki i tak się zdarzają. wołają już ładnie siusiu ale czasem w ostatniej chwili i jest mokro. ale generalnie radzą sobie.

Co tam robaczki u Was słychać??

Bobo
beta rośnie więc wszystko ok:)

Ja bety nie robiłam test wystarczył.

Właśnie wstawiłam pierś do gotowania będę robiła pastę na kanapki bo już na te wędliny patrzeć nie mogę

Agnieszka jak pisala Ilonka ,kazde dziecko jest inne..moje przestaly sikac w pampersy jak mialy okolo 2lat,cora nawet zaczela szybciej,jak miala cos okolo roczku,ale ze strasznie przechodzila zabkowanie ,nawet goraczkowala to ja nie sadzalam i sie odzwyczaila,ale potem znowu zaczela na nocnik i w wieku 2.5 nie znalam w ogole pampersow,nawet w nocy..
Ilonka wspolczuje bolu glowy..z moja na szczescie dzisiaj OK ;)..nabieraj sily,jak maz wroci..

moje drogie dziewczynki moje chlopaki mialy po 1,5roku i siusialy na nocnik poniewaz cala pierwsza trojka to grudzien styczen,luty wiec latem to tylko majtki na pupie a w torebce 5 par:-);-):-) a najmlodzsa latorosl to juz koniec czerwca wiec w 2 urodzinki kupilam mu ostatnia paczke pieluch i mowie mu ze jest juz dorosly chlopak ktory musi siusiu na nocniczek robic zreszta mial przyklad kubusia wiec widzial ze w pieluszki sie nie robi teraz ma 3 l i 4m i nadal robi na nocnik bo na ubikacje sie boi

No w koncu mam czas by napisac :-)

Dzis dzien pelen wrazen. Najpierw pojechalismy na bete pozniej oczekiwanie na wynik i konsultacja z ginem no i powiedzielismy rodzicom mojego. Sa w takim szoku ze do teraz do nich nie dochodzi a to bedzie ich pierwszy wnuk wiec ciesza sie strasznie. Pozniej pojechalismy bo ja chcialam sobie spodnie kupic bo kurde wszystkie moje mnie tak cisna ze nie moge. No i zadne prawie na mnie nie pasowaly w normalnym sklepie :-( Dziewczyny mam brzuch jak w 3 miesicu! serio! za niedlugo to juz tylko ciazowki beda na mnie pasowac hehe. Poza tym to ja sama nie wierze ze jest fasolka i ze tak szybko sie udalo bo praktycznie w pierwszym prawdziwym cyklu bo poprzedni byl po tabletkach wiec nic dziwnego ze sie nie udalo. W czwartek ide powtorzyc bete zebym byla spokojna przez weekend i nie myslala czy czasem nie maleje hehe. No i jedziemy do moich powiedziec im ze beda dziadkami!

Dziewczyny nie mysliscie ze mam ta bete za mala?

reklama
bobo kochanie przestań z tą betą !!!!!!!!!!!! jest OK, ciesz sie fasoleczką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie sie ciągle martwisz !!!!!!!!!!!!
wygląda na to ze jestes mega płodna a żołnierzyki Twojego są w doskonałej kondycji hehe :) ciekawe czy u mnie ten cykl sie tak fajnie zakonczy jak Twój :p

My jak coś powiemy ale nie tak szybko , tylko jak bedzie wiadomo ze jest dzieciątko ze jest ok, wiec pewnie ok 10-12 tyg dopiero - o ile w ogóle jeszcze bedzie mi to dane :p no wiem, wiem, bedzie na pewno :p

Do góry