reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

SUZI wyobraziłam sobie tysiące kobiet w swoich domach z tymi nogami i padłam ze śmiechu! :-D:-D:-D

:-D:-D:-D No ja właśnie też :-D hehehhe

ale mi dzis nudno:( W domu wszystko zrobione, Stas spi, maz poszedl na zakupy a ja za chwilke zwariuje...nie lubie sie nudzic:(

Kochana masz nas i jeszcze Ci się nudzi? hmmmmmmmmmmm? ;-)
Chętnie z Tobą się ponudzę ;)
Assss ...ja już palce obgryzam:zawstydzona/y:

reklama
I po wizytacji ex sasiadow.Bylo milo,w koncu sie rozerwalam( w towarzystwie osob w wieku mojej Mamy,ha!).Bosch,wszyscy w moim wieku(w IT) robia kariery,chodza na disco,do kina,"kopiuja sie" etc...a ja siedze i czekam na 2 wyklucie ;-) I teskni mi sie za praca troche i za wolontariatem tez (karetki).
Dzis po poludniu dopadly mnie takie mdlosci,ze tylko krekers pomogl i goraca zielona herbata,ale tylko na 5 minut.Nawet w wc wyladowalam,ale bez efektow sie odbylo.Czuje sie mega zmeczona i wciaz rwie mnie cos z zoladka.Poza tym cos czuje,ze mi sie przeziebienie zaczelo czepiac...nic wezme jutro rano witamine c,bo na wieczor tylko bym ja sobie pogorszyla.
Moja corcia,mnie dzis wykancza.Dorwala mojego ostatniego:dry: batona czekoladowego i wsnule po cichu,jak mielismy gosci.Dostala takiego kopa energii,ze zaczela skakac z tapczanu na polozone przez siebie sama poduszki,a dopiero co w maju zaczel chodzic!Niech mi ja ktos uspokoiiiiiii...!!!!!!!!!!!!!
Zdycham,ide sie polozyc...mala zajmie sie teraz Tatus...no dobra zajmuje sie nia cale popoludnie,ale ja dzis naprawde ledwo zyje.
Dobranoc!

jestem....
tralalala , tralala serducho bije jak ta lala.:-D:-D:-D:-D:-D
tak powiedział lekarz :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Parametry iskierki to 8,7mm
co odpowiada 6 tyg i 6 dni ciąży :tak::tak:
ale ,żeby nie było tak kolorowo z racji twardej macicy dostałam 2 x 1 luteinka.;-)
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.:tak::tak:
I tak dla wiadomości na przyszłość :sorry2::sorry2:
Doktor powiedział,że wtedy jak miałam plamienia i twardnienie macicy i bym nie wzięła nospy to było by już po wszystkim.:baffled::baffled:
Także czasami lepiej tę nospę pobrać przy bólach brzucha.

Jestem szczesliwa yupiiii !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• img332.jpg
    img332.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 51
Suzi, z Tobą fajnie się nudzić:):):) kurcze...ostatnio jak byłam na wizycie u gina to na drugiej stronie ulicy zczaiłam boski sklep z gadzetami dla maluszkow i tak sobie obiecałam ze po nastepnej wizycie, w ostatnim dniu 12tc. wybiorę sie tam na zakupy, mają cudne rozki, czapeczki itp. a stasiowi kupie ciuchcie do doczepienia do wózka:)
Asik, ja takze czekam niecierpliwie:)

reklama
jestem....
tralalala , tralala serducho bije jak ta lala.:-D:-D:-D:-D:-D
tak powiedział lekarz :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Parametry iskierki to 8,7mm
co odpowiada 6 tyg i 6 dni ciąży :tak::tak:
ale ,żeby nie było tak kolorowo z racji twardej macicy dostałam 2 x 1 luteinka.;-)
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.:tak::tak:
I tak dla wiadomości na przyszłość :sorry2::sorry2:
Doktor powiedział,że wtedy jak miałam plamienia i twardnienie macicy i bym nie wzięła nospy to było by już po wszystkim.:baffled::baffled:
Także czasami lepiej tę nospę pobrać przy bólach brzucha.

Jestem szczesliwa yupiiii !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As same dobre wieści!!!! Moje gratulacje!!! Dobrze, że jesteś mądrą kobitą i wiedziałaś co robić przy niedobrych objawach!
Jesteśmy szczęśliwe razem z TOBĄ!!!!

Do góry