reklama
she_84
Fanka BB :)
To ja dorzuce troche optymitzmu)
Wlasnie wrucilam od lekarza i mam cudnego malego 7 cm misia(tak go lekarz nazwal)
serduszko wali i lapki machaja
postaram sie zaraz wrzucic fotke mojego misiaka.....jestem przeszczesliwa i teraz moge spokojnie jechac na 4 tygodniowy urlopik do hotelu mama w polsce)
trzymam kciuki za kolejne wizyty
gratulacje suse! wierze, ze juz tylko takie dobre wiesci beda do nas docieraly...
Pięknie !!!!!To ja dorzuce troche optymitzmu)
Wlasnie wrucilam od lekarza i mam cudnego malego 7 cm misia(tak go lekarz nazwal)
serduszko wali i lapki machaja
postaram sie zaraz wrzucic fotke mojego misiaka.....jestem przeszczesliwa i teraz moge spokojnie jechac na 4 tygodniowy urlopik do hotelu mama w polsce)
trzymam kciuki za kolejne wizyty
KUrcze ale smutne wiadomosci :-( w jedenj chwili konczy sie wszystko ..
she, tez mam nadzieje ze juz tylko dobre wiesc bede docierały. Musimy byc teraz wszystkie bardzo silne , i wierzyc ze doczekamy nastepnej wizyty i zobaczymy znów bijace serdurka..
suse, troszke tchnełas optymizmu do naszych głowek , a przynajmneij mojej - bedzie dobrze ! musi!..
A ja przed chwilą zdżarłam mentosa
ostatnio jadłam go jako dziecko , tatoo mi zawsze kupował 
she, tez mam nadzieje ze juz tylko dobre wiesc bede docierały. Musimy byc teraz wszystkie bardzo silne , i wierzyc ze doczekamy nastepnej wizyty i zobaczymy znów bijace serdurka..
suse, troszke tchnełas optymizmu do naszych głowek , a przynajmneij mojej - bedzie dobrze ! musi!..
A ja przed chwilą zdżarłam mentosa
ostatnio jadłam go jako dziecko , tatoo mi zawsze kupował she_84
A ja przed chwilą zdżarłam mentosaostatnio jadłam go jako dziecko , tatoo mi zawsze kupował
![]()
dolofka, co do dziwnych zachcianek to ja juz musialam sobie kilka razy kupic batonik milky way. jadlam go tez chyba ostatnio pewnie dobre kilkanascie lat temu. teraz jem bardzo malo slodyczy a jak juz zjem to i tylko milky way
suse , to az taki duzy jest ? tak szybko rosna nasze maludy ? moj ma 1,7 cm , a to 8tydzien .. hmmm

she, a ja tez jem bardzo malo słodkiego , nie mam ochoty , ale na mentosa mnie naszło jak zobaczyłam reklame z pajakiem i od tamtej pory myslałam o nim
mnie bardziej na konkret bierze, miesko , dajcie mi miesko
) , choc nie wiem czy dzis cos jeszcze zjem , mam w lodowce pierogi ruskie , mzoe dziubne pare sztuk 
A macie przeczucia co do płci ? ja bym bardzo chciała malutkie pochwiątko , ale mam mocne przeczucie ze to siusiak ;-)
she, a ja tez jem bardzo malo słodkiego , nie mam ochoty , ale na mentosa mnie naszło jak zobaczyłam reklame z pajakiem i od tamtej pory myslałam o nim
mnie bardziej na konkret bierze, miesko , dajcie mi miesko
A macie przeczucia co do płci ? ja bym bardzo chciała malutkie pochwiątko , ale mam mocne przeczucie ze to siusiak ;-)
she_84
wlasnie zdalam sobie sprawe z wymiaruaz musialam sobie linijka sprawdzic
................................................to jest jakies 7cm
maly wielki czlowiek :-) moje dzidzi mialo wczoraj 1cm - 1/7 Twojego :-)
reklama
Podziel się: