kwiatuszekq20
Fanka BB :)
martocha gratuluje po cichy
ael sliczny pokoik juz niedlugo w nim ktos zamieszka
a ja wykonczona po imprezie padam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój mąż to już nie chce ze mną o tym rozmawiac bo mówi, że mam się nie skupiac na robieniu dziecka tylko na miłosci)))(
Witam Was Dziewczynki
To mój pierwszy cykl starań. We wrześniu zrobiłam sobie badania: morfologia, toxo IgG IgM, CMV IgG IgM, różyczka IgG, grupa krwi i wymaz z pochwy. Zaczęłam też łykać Femibion natal 1. Ostatnia @ 17.09, potem przytulanki min. 14 dc, 16, 17, 18 dc. Dzisiaj mam 23 dc i pozostało mi już to co najbardziej "lubią" wszystkie staraczki czyli czekanie.
Witam Was Dziewczynki
To mój pierwszy cykl starań. We wrześniu zrobiłam sobie badania: morfologia, toxo IgG IgM, CMV IgG IgM, różyczka IgG, grupa krwi i wymaz z pochwy. Zaczęłam też łykać Femibion natal 1. Ostatnia @ 17.09, potem przytulanki min. 14 dc, 16, 17, 18 dc. Dzisiaj mam 23 dc i pozostało mi już to co najbardziej "lubią" wszystkie staraczki czyli czekanie.
Hej dziewczynkiczy jest tu jeszcze jakaś starająca się czy same zafasolkowane? bo czuje się jakaś samotna
(
Nie wiem jak to jest z tą spontanicznością. Dla mnie to chyba zbyt poważna decyzja żeby zdać się tak całkiem na spontan. Lekarka od tak dawna mi gderała o tych wszystkich badaniach przed ciążą, że jak tylko się zdecydowaliśmy to od razu poleciałam je zrobić. Ciężko mi było wogóle podjąć decyzję o staraniach, nadal się trochę boję i to chyba ze strachu tak wszystko obliczam i planuję.