reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam wszystkie przyszłe mamusie.
Ja również dołączam się do Was. U mnie sytuacja wygląda następująco:
ostatni okres zaczął mi się 28 sierpnia.
u lekarza na razie nie byłam, ale za sobą mam już chyba z 5 pozytywnych testów ciążowych. Wizytę u lekarza zaplanowaną mam na 17 października i z moich wyliczeń wynika, że będzie to początek 8 tc. (ale już się nie mogę doczekać!!!!!)
Z objawów: w terminie kiedy miał pojawić się okres miałam lekkie plamienie, ale trwało około 3 dni i zanikło, potem troszeczkę brzuch bolał - trochę tak jak przy okresie, a teraz tylko piersi bolą i to dość konkretnie.
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. niezmiernie się z tej ciąży cieszę, tymbardziej, że udało nam się dopiero po około 5 miesiącach starań.

Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie :)

reklama
Witam :) Póki co...śledzę Was...może dane mi będzie być czerwcową mamą...ale ze względu na wcześniejsze niepowodzenia nie mam jeszcze odwagi tak się nazwać...na koncie trzy pozytywne sikańce i jeden pomiar hcg (607)...jutro powtórka w celu kontroli przyrostu...wizyta u gina i usg 15.10...kciukasy za Was :D

witam wszystkie nowe czerwcowki i gratuluje:-)
carla trzymam kciuki zeby wszystko bylo idealnie:-)
kamilo moj synek jest z 12 pazdziernika:tak:wlasnie wczoraj i dzisiaj urzadzalismy Mu imprezki urodzinowe:tak:

Witam i gratuluję wszystkim czerwcowym 2012 mamusiom:-)
Mam synka z 16 grudnia 2010 (planowany termin porodu był na 2 stycznia 2011).
Dzisiaj zrobiłam test, wyszły dwie kreski. Mam mieszane uczucie, bo planowaliśmy starania o drugie dziecko, ale dopiero kiedy nasz Misiek skończyłby minimum dwa lata. Jestem po cesarce, więc troszkę za wcześnie na drugą ciążę... Ale z drugiej strony ucieszyłam się.
Jutro powtórzę test, jeśli wyjdzie pozytywnie to umawiam się do ginka.
Z moich obliczeń poród wychodzi na 21 czerwca 2012, w dzień moich imienin.
Pozdrawiam

Witajcie - ja mam termin na 1 czerwca (tak jak Koniczynka i Viola),

Viola i bobo - znowu się spotykamy!!! i tak juz do czerwca 2012r.!!!!!
Niespodzianka - znam ten ból, położna pewnie założy Ci kartę, pobierze krew do badania i być może zaproponuje szczepienie p/grypie.
Ja też pierwszy scan będę miała po 12-14 tyg., ale lekarz, albo położna na kolejnych wizytach będą słuchać bicia serduszka (Ty też).

Życzę spokojnych i miłych pozostałych 8 miesięcy.

reklama
Do góry